Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öğretmenler günü ne zamandan beri kutlanır

öğretmenler günü ne zamandan beri kutlanır
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öğretmenler günü ne zamandan beri kutlanıyor,
öğretmenler günü ne vakit kutlanmaya başladı

Öğretmenler günü Atatürkün yüzüncü doğum yıldönümünün kutlandığı 1981 yılında 24 Kasımdan beri her sene kutlanır

Bakanlar kurulu 11111928 günü yaptığı toplantıda Atatürk'e Kamu Okullar Başöğretmenliği ünvanını verdi 24 Kasım Atatürk'ün Halk Müziği Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür

Atamızın 100 Doğum yıldönümü olan 1981 yılında 24 Kasım her sene Öğretmenler Günü olarak kutlanması kararlaştırıldı *

Similar threads

öğretmenler günü ne vakit kutlanır, Öğretmenler gününün bildiri edilmesi ve ilk öğretmenler günü Ne Zaman Kutlandı öğretmenler gününin ilan edildiği tarih; Bakanlar kurulu 11111928 günü yaptığı toplantıda Atatürk'e Halk Okullar Başöğretmenliği ünvanını verdi 24 Kasım Atatürk ’ün Halk Müziği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Eğitim ve öğretim sürecine önderlik ve rehberlik eden, öğretimin gerçekleşmesi için çalışan kişiye hoca denir Öğretmenlik bir meslektir ve belli bir okulu bitirmiş ve eğitim öğretim işini yapabilecek yeterlilikte eğitim ve formasyonun alınmış olması gerekmektedir İlköğretim 1 kademede (15 sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öğretmenler Günü İle İlgili Yazı 24 Kasım Öğretmenler Günü İle İlgili Yazı Örneği Eğitim ve öğretim sürecine önderlik ve rehberlik eden, öğretimin gerçekleşmesi için çalışan kişiye hoca denir Öğretmenlik bir meslektir ve belirli bir okulu bitirmiş ve eğitim öğretim işini yapabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
öğretmenler günü ilk Ne Süre Kutlandı Bakanlar kurulu 11111928 günü yaptığı toplantıda Ata'ya Ulus Okullar Başöğretmenliği sanını verdi 24 Kasım Atatürk'ün Insanlar Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür Öğrencileri, öğretmenleri, okulu fazla seven Atatürk yurt gezilerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Öğretmenler Günü İle İlgili Yazılar Vaktiyle öğretmene Muallimöğretmen yetiştiren okula da Muallim Mektebidenirdi Ülkemizde öğretmen okulu öncelikle 16 Mart 1848'de açıldı Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden dinç ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt