Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenler İl Dışı Yer değiştirme Başvuruları

Öğretmenler İl Dışı Yer değiştirme Başvuruları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Öğretmenler İl Dışı Yerdeğiştirme Başvuruları 2019,
2019 Öğretmenler İl Dışı Yerdeğiştirme Başvuruları

2019 Öğretmenler İl Dışı Yer değişiklik Başvuruları başladı Ulusal Eğitim Bakanlığı 2019 isteğe emrindeki il dışı yer değiştirme işlemleriyle ilgili rehber 25 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanmıştı2019 İl dışı atama başvuruları 16 24 Haziran 2019 tarihleri aralarında alınacaktır
2019 isteğe alt İl dışı ödev süreci ile ilgili ön görülen takvim ve konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan yeni açıklamanın ayrıntıları şöyle;

''2019 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Alt Yer Değişiklik Kılavuzu Bakanlığımıza bağlı devlete ait eğitim kurumlarında devir yapan kadrolu öğretmenlerin 2019 yılı iller arası yer değişim işlemlerinin Alaka kılavuz hükümleri dahilinde belirtilmiş yıllık çerçevesinde yürütüleceği duyurulmuştu

Oysa, 201 1 yılı il içi yer değişiklik işlemlerinin tamamlanamamış ve bu duruma alt olarak da iller arasına açılacak eğitim kurumlarının belirlenmesi ve sisteme yansıtılması süreci uzatılmıştır böylece, 2019 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirmelere ilişkin yıllık 1624 Haziran 2019 olarak değiştirilmiştir Başvurular 24 Haziran 2019 Cuma günü saat 1200 itibarıyla sona erecek, devir işlemi de aynı gün gerçekleştirilecektir

2019 Öğretmenlerin İl dışı Yer Değişim Kılavuzu için TIKLAYINIZ

2019 Öğretmenler İl dışı isteğe alt yer değiştirme işlemleri sayfası :mebbismebgovtrlogin1aspx *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt