Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenler Ne Zaman Koronavirüs Aşısı Olacak? Bakan Selçuk Açıkladı

Öğretmenler Ne Zaman Koronavirüs Aşısı Olacak? Bakan Selçuk Açıkladı
0
139

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-7c03758113d4e2355ec14982b89c8037ff2aa6d3.jpg

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Şubatın son haftası öğretmenlerimizin birinci doz aşısı yapılmaya başlanacak" dedi.

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, köy okullarında yüz yüze eğitimin başlangıcıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim veren öğretmenlerden başlamak üzere öğretmenlere aşı uygulamasının şubatın son haftasında başlayacağını söyledi.

"Şubatın son haftası"

Selçuk'un açıklamaları şöyle:

"Okulla bağı bulunan herkesin HES uygulaması ile Covid'e yakalanmış olması ve temaslı olma durumları müdürlerimize bildiriliyor. Öğretmenlerimize aşı uygulaması çok değerli. Yüz yüze eğitim verenler ön sırada olmak üzere listeler Sıhhat Bakanlığı'na bildirildi. Şubatın son haftası öğretmenlerimizin birinci doz aşısı yapılmaya başlanacak."

Similar threads

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yüz yüze eğitim temeldir, bugün olduğu üzere gelecekte de vazgeçilmezimizdir" dedi. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimizin her bir öğrencimizin gözlerine bakarak derse başladığı yüz yüze eğitim temeldir, bugün olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum’da öğretmenlere aşı uygulaması programına katıldı. Bakan Selçuk, öğretmenlerle birlikte koronavirüs aşısı yaptırdı. Bakan Selçuk'un açıklamaları: Öğretmenlerimizle ilgili aşılamanın şubat ayı son haftasında gündeme geleceğini konuşmuştuk. Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tüm öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının Kovid-19 aşısı randevularının e-Nabız üzerinden verilmeye başlandığını duyurdu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı: "Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın aşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihleri ortasındaki ara tatilde öğretmenlerin okullara gitmeyip idari müsaadeli sayılacaklarını belirterek ''Öğretmenlerimize mesleksel gelişim eğitimini uzaktan eğitim halinde vereceğiz'' dedi. Orta tatilde öğretmenlere mesleksel gelişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 40 yaş üzeri öğretmenler ve okul çalışanları için Kovid-19 aşısı randevularının açıldığı bilgisini verdi. Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 40 yaş üzeri öğretmenler ve okul çalışanları için Kovid-19 aşısı randevularının açıldığını bildirdi. Selçuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt