Öğretmenlerden işitilen gülünç azarlar ve gaflar Öğretmenlerden i$itilen en komik azar ve gaflar siz evde de mi sıraların üstünde geziyorsunuz ulan!!! yerlere star gazetesinin magazin ekinden en açık saçık resimlerin bulunduğu sayfalar atılır ve hocanın bunları görür görmez vereceği tepki beklenmeye başlanır sonunda avına sinsice yaklaşan abdullah tunca yavru ceylanları görür ve; evladım bunlar ne?! sınıftaki kızları göze çarpan ederek bunlar varken niye kağıt parçalarına bakıyorsunuz tekrar bir vücut dersimuayyen günlerinde olmadıkları halde vücut dersine katılmak istemeyen ama olarak hastayım hojamdiyen kızları kastederek öğretmen şöyle bağırır: anlamam ben aybaşı, yeni yıl herkes derse girecek!!! hocanın derste yüzüme uzun uzun baktıktan daha sonra ettiği kelam: aç şu pencereyi,konuşanları aşşağı beygir 'sus' ve 'sesini kes' aralarında şüpheli kalmış bir hocadan; kes susunu! 29 ekim torenine rekor seviyede dusuk katilim gerceklestigi icin butun okula kusen mudur, istiklal marsi oncesi mikrofon basina gecer ve gecmesiyle su sozu sarf edip baskasini cagirmasi bir olur : ben bunlara hitap mitap etmiyorum indir bacağını! spiker olunca atarsın bacak bacak üzerine 60 milyonun önünde! hocam azıcık buyuk yazar misiniz goremiyorum? hasan taseliusarsaniz gorursunuz!! herkes: muogretmenlerdenisitilenkomikazarlarvegaflar5c560d772fb03gifalt hahaha hahaha hahahaa ertesi haftaki derse değin zavalli adamin icinde kalmis heralde yememis icmemis bunu dusunmusne desem ne desem de mantikli bi aciklama bulsam da bu malligi unuttursam diye diye bir hafta sonraki derste, hasan taseli:arkadaslar benim gecen hafta soyledigim soze guldunuz lakin ben tahtaya yazdiklarimi yazarken bir yanlamasına da soyluyorum ve eger gürültüsüz olursaniz soylediklerimi duydugunuz icin tahtaya yazdiklarimi kolayca anlayabilirsiniz demek istemistim cuma töreninde öğretmenler sınıfa girdiğinde ayağa kalkmayan öğrencilere sinirlenen ahmet türkmen tüm okula şöyle bir hayat ve nezaket! dersi vermişti: bir başın girdiği yerde bir kıç kalkar! 10 sayfa ödev veriyorum 10 kişi yapıyor, 5 sayfa devir veriyorum 5 kişi yapıyor, çağrıda bulunmak ama hiç görev vermesem hiçkimse yapmayacak !!! * yer bbal, orta3 tarih dersihoca mehmet tatlı oğlum seni boğaz köprüsünde döverim, iki kıtaya aniden rezil olursun lise 1 deyken bi gun yere dusmustum ve corabimin diz bolumu komple yirtilmisti, tenefuslerde de disariya filan cikamiyorum, cunku ne yapsam yirtigi bi turlu kapatamadim bi turlu boyle saçma donup duruyorum sinifta arkami donmemle kimi goreyim dersiniz bizim cografyaci, onece soyle bi beni tepeden tirnaga suzdukten sonra ne dese begenirsiniz uyarı cekmek için yapmadiginiz halt kalmadi lisede müdür istiklal marşına geç kalanlara: işte uyuz ve moloz takımı da geliyor dersin başından beri kösedağ savaşı anlatıp tahtaya tarihi yazdıktan daha sonra bir arkadaşın dersin sonunda tahtadaki tarih nedir hocam diye sorunca hocanın cevabı doğum günüm parti verecezde arkadaşlara duyurdum denetim fişi tekrar kaybolmuştur müdür yardımcısı bağıra çağıra sınıfa girer kızlar siz bi dışarı çıkın bakayım (kızların hepsi dışarı çıkar ve ardından ) bakın bu bir değil iki değil , kim çaldı söyleyin birşey yapmıcam (bir anda köpürür) o fiş kimdeyse alsın onu anasının mına soksun, yoksa bulursam ben sokacam !! (sırası gelmişken kapı açılır) gelen ingilizce hocasıdır , mahcup bir ifadeyle : hocam teftiş fişi yanlışlıkla çantama karışmış da (bu bombayaaa ) sazanlık yapan bir öğrenciye: ağza bak ağza yarı bir mağaza bir tenefüsün daha sonuna gelinmiştir ve sınıftaki bütün erkekler kapını önünde karşı sınıfa girmekte olan,okula yeni gelmiş olan cıtır gavur ingilizce öğretmenini kesmektedir,bu sırada koridoru toparlamaya calısan müdür yardımcısı kitleye yaklaşır ve: oğlum girin içeri hiç mi göt görmediniz!!! lisedeyken, kum soyadlı arkadaşıma müdür yardımcısı : kum ailesine hiç yakışmıyosun!!diye bağırarak beni bitirmiştir alıcı sözde aristokrat ailelerin çocuklarına bir şeyler öğretiyo(du) dersten sıkılıp aşmış bir gürültüyle esnemem üzerine kimin esnediğini görmeyen öğretmen, çocuklar ,tarzan ormandan çıkıp aramıza inmiş ders türk dili edebiyatı hocası dersi eğlendirici ışık halkası getirmeye uğraşırken; öğretmen: şu anda bi ahmet paşa varmış, bu paşa erkeklerden hoşlanıyormuş, saraydaki şehzadelerle falan uğraşıyormuş öküz: e hocam bu paşaların hepsi böyle zaten hoca: oğlum hepsiyle beraber olmuş gibi konuşuyorsun kimya hocası sınıfta azıtanlar yüzünden cinnet geçirirken: hayvan herifler! sizin damağınıza salıncak kurup sallana sallana ağzınıza sıçarım!