Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öğretmenlerden öğrencilere komik sözler serisi-yeni-

öğretmenlerden öğrencilere komik sözler serisi-yeni-
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
öğretmenlerden öğrencilere gülünç sözler serisiyeni komik öğrenci sözleri öğrencilerle ilgili komik sözler okulla ilgili sözler mektep ile mektep sözleri iyi bulmuşsunuz birbirinizi asitbazkonjuge çiftleri gibisiniz birleşince tuzlu oluyoruz di mi hocam? ehihi kapa çeneni evladım yeni silinmis koridorda yuruyen ogrencilere: oğğluuuum!!! yerlere basmayııııın!! zil çaldığı halde pencereden bakan bir kıza mektep müdürü: ştt! kız! ne oturuyon pencerenin önünde öle? kendini saksı mı sandın? siz evde de mi sıraların üstünde geziyorsunuz ulan!!! arkadaşlarinsan hayvan olmamalı!! hoca:yauuuuv yavrum egemiien!!bak sen fazla konuşuyorsuuuuuun,sinirlerimi bozuyorsunzaten bu sınıfta huzuru bozanların sayısı bi elin parmaklarını geçmez,67 taneisim belirlemek istemiyorum lakin bunlardan biri de abdullaaaah sınıf gülmekle parçalanmak arası bişeyler yapmaktadır 66895 66895 ogretmenlerdenogrencilerekomiksozlerserisiyeni5c56073e24f4bogretmenlerdenogrencilerekomiksozlerserisiyeni5c56073e24f4b 385 450 cocukogretmensozlerijpg66895 öğretmenlerden öğrencilere komik sözler serisiyeni cocukogretmensozlerijpg66895 öğretmenlerden öğrencilere komik sözler serisiyeni dejenere manyaklar !!! tranzistorlerinin bozulmus sizin senin yaptigini hayvan bile yapmaz, hayvan alıcı!!!(edebiyat ogretmeni) lisede matematik dersindeyiz okulda meshur bir ogretmenin dersi tahtaya yazdigi soruyu cozerken bir yere takiliyor orada sira arkadasim tıpkı soyle diyor hocam, zorlanıyorsunuz galiba ! zorlanan bensem, niçin ses senden cikiyor ? topluluk o anda iptal olur ne mutlu sana oysa beynin değil! sana bir kibrit çakarım, uçarsın! kahvehanede bile böyle konuşulmaz!adamı kulağından tuttukları gibi yıkılıyo buralardiye atarlar dışarı! ben sana öküzsün demedimöküz müsün dedim evladım mekan bursa fen lisesi, fizik dersi konu dalga hareketi, hoca anlatıyor dalgaların çakışması durumuna dalgaların defalarca gelmesi prensibi ya da süperpozisyon denir e emrindeki bizi de ergen gençler olarak aldı bir kıkırdama, hoca arkasını döndü ve tam gözünün önünde oturmakta olan beni kendisine niyet seçti sınıftan atarken de artniyetli diye bağırdı e hocam artniyeti mi kalmış sen pek tehlikeli lafı sırt sırta saydıktan daha sonra mineroloji dersi hoca: pyrite görüp gold bulduğunu sanan salaklar gibi sırıtma lan karşımda hocamiz hüseyin topcu gayet kısa boylu lakin cok tatli bir adamdi ogrenci: nasilsiniz hocam? hocamız: (kendinden daha kisa erdem'i gostererek) iyiyim, erdem'e baktikca da halime sukrediyorum fizik hocasıyla hemen sınav çıkışındaki diyalog: hocam yazililari okudunuz mu? gerikezali ders türk dili edebiyatı hoca dersi eğlendirici ışık halkası getirmeye uğraşırken; öğretmen: hemen bi ahmet paşa varmış, bu paşa erkeklerden hoşlanıyormuş, saraydaki şehzadelerle falan uğraşıyormuş öküz: e hocam bu paşaların tümü böyle zaten hoca: oğlum hepsiyle beraber olmuş gibi konuşuyorsun kafasini ka$iyan arkada$a : rahatsiz etme oglum hayvanciklari yavrum senin saçların neden kısa böyle erkek çocuğu gibi kestirdim hocam hah yarın uzatda o kadar gel okula tamam mı?! sınıfta fazla şamata vardır,ingilizce hocası: öküz gibi miyavlamayın derslik: büyük cüsseli bir dost derste konuşurken yakalanınca, coğrafya hocası: seni şimdi camdan dışarı atıverecem! (sınıfta sükunet) lakin ast ben tek başıma yapamam bunu, arkadaşların da takviye eder! sen, rot balans ayarı görmemiş kamyon!! köşeli karpuz!! (saçları dikey bi arkadaşa) konuşmaaa, rüzgara aleyhinde koşan adam hanımefendi bir öğretmen: gülme bak ısırırım seni (bu lafı duyan öğrencinin bundan böyle gülmemesi imkansızdır) akabinde öğrenci, hoca kadar bağırtılarak omuzundan ısırılır türkçe köksüz mantar mıdır ancak bu dille böyle konuşuyorsun hocam zaten mantar köklü değildir ki?!? susun be metrekarenize düşen kübünüz kadar konuşun + ?!#$*?!​