Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmenlere 3 bin liraya yüksek lisans diploması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öğretmenlere yüksek lisans diploması

İstanbuldaki öğretmenler için Gaziantepteki Gazikent Üniversitesi ile uzlaşma yapıldı
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün Gazikent Üniversitesi ile yaptığı anlaşmanın sonucu İstanbuldaki öğretmenler 3 bin liraya ALESe girmeden hoca yüksek lisans diploması alabilecek
Sözkonusu uzlaşma ile 1000 hoca ücreti mukabili yüksek lisans diploması sahibi olacak

Anlaşmaya göre öğretmenlere eğitim yönetimi ve denetimi, İnsan kaynakları yönetimi, işletme, halkla ilişkiler alanlarında, 3000 TL karşılığında yüksek lisans diploması verilecek Tezsiz olacak yüksek lisans programı, öğretmenler dışındaki adaylar için ise 8 bin TL

Laf konusu yönetmelik değişikliği üzerine İstanbul İl Ulusal Eğitim Müdürlüğü, öğretmenleri için ilginç bir protokol imzaladı Protokol ile bütün akademik kurallar da tepetaklak edildi Yüksek lisans diplomasını İstanbuldaki eğitimleri doğruca öğretmenler Gaziantepten alacak Yüksek lisans için 1000 şahsiyet kontenjan ayrıldı Normalde yüksek lisans programları 2030 şahsiyet kontenjanlarla açılırken, üniversitenin 1000 şahsiyet kontenjan açması da kavga yarattı

Programa katılacak öğretmenler de diğer öğrenciler gibi 8000 TL yok uzlaşma gereği uygulanacak indirim ile 3000 TL ödeyecek Üniversite, bu ücreti, kredi kartına 12 taksitle ödeme olanağı da sundu Kredi kartına taksit imkanı, yüksek lisans çağrı kağıdında duyuruldu Üniversitelerin yüksek lisans doktora bölümlerine girişlerinde durum olan ALES (Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı) şartı da, bu yüksek lisans programında bir kenara atıldı ALES puanı için 55 sınırı belirlense de, ALES puanı olmayanların da başvurabileceği ifade edildi
(Vatan) *

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt