Öğretmenlere Müjde! 40000 Devir Daha Yapılacak! hoca devir, meb öğretmen ödev, yeni hoca atamaları Sevgili melekler, Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmen atamalarına ilişkin, İnşallah ağustos ayında, yeni KPSS sonuçları üzerinden 40 bin atama daha yapacağızdedi Avcı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da katıldığı, MemurSen ve Eğitim BirSen göre Yahya Kemal Beyatlı Misafir Etme Merkezi'nde düzenlenen Eğitim, Fetih ve Gençliktemalı Türkiye buluşmasında konuştu 31120 31120 ogretmenleremujde40000atamadahayapilacak5c546bc63fb4fogretmenleremujde40000atamadahayapilacak5c546bc63fb4f 180 240 atamajpg31120 Öğretmenlere Müjde! 40000 Atama Daha Yapılacak! atamajpg31120 Öğretmenlere Müjde! 40000 Atama Daha Yapılacak! Şiarlarının az laf, çok meslekolduğunu bildiren Avcı, yapamayacakları işler için laf vermeyeceklerini, verdikleri sözü yerine getireceklerini söyledi Bugüne kadar eğitimde neyin sözünü verdiysek, Allah'ın izniyle yaptık, yapmaya çalışıyoruz Şartlar itibariyle gücümüzün yetmeyeceği konularda da laf vermiyoruzdiyen Avcı, şubat ayında 10 bin öğretmen ataması yapıldığını hatırlattı Bakan Avcı, İnşallah ağustos ayında, yeni KPSS sonuçları üzerinden 40 bin devir daha yapacağızdedi Avcı, gerçekleştirdikleri hoca atamalarını hatırlatarak, Cumhuriyet tarihinde son 11 yılda atanan hoca sayısı değin hiç hoca atanmadı Şu andaki öğretmen sayısının yarısı son 10 yılda atandı İnşallah daha da iyisi olacak Zamanla bunların da üzerine çıkacağız Öteki konularda da zamanla, koşullar olgunlaştıkça pek çok ileri adımlar atıldı, atılacakdiye konuştu