Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenlerin Instagram'daki Flört Hesabına Bakanlık Müdahalesi: 'Meslek İtibarını Zedeliyorlar'

Öğretmenlerin Instagram'daki Flört Hesabına Bakanlık Müdahalesi: 'Meslek İtibarını Zedeliyorlar'
0
131

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-285a5d4f9a4fe7a045250c1315810c76c38afe7d.jpg

Öğretmenlerin meslektaşlarıyla flörtleşmek amacıyla kurdukları Instagram sayfası için MEB tarafından inceleme başlatıldı. Bakanlığın söz konusu incelemesine 'mesleğin itibarını zedeleme' gerekçe gösterildi. 

Sabah'tan Merve Bilkay'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde sosyal medya uygulaması Instagram üzerinden evlenmek veya partner bulmak isteyen öğretmenlerin tanıştırma amacıyla kurulduğu iddia edilen yaklaşık 20 bin takipçili 'ogretmenler.cift' hesabı hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı.

Hesap hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunması bekleniyor. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın hesabın kapatılması için hukuki süreci başlatacağı da edinilen bilgiler arasında.

858,497Konular
982,549Mesajlar
30,285Kullanıcılar
akmadsSon üye
Üst Alt