Öğretmenlerin Klişe Sözleri işte ögretmenlerin her zman vazgeçemedigi sözler bunlarsız yapamazlar *buna aynı sorular üniwersite sınawında sık sık çıkar *arka taraf konuşmayı muhakkak *ne oluyo orada *tüm öğretmenleriniz sizden şikayetçi *ben bunun hesabını size sınawda sorarım *burayı dikkatli dinleyinbir fazla öğrenci burada hata yapar *konuşmak isteyen dışarı çıksın kapı açık *sizi zor kullanarak getirmiyolar buraya!istemiyorsanız gelmeyin *kimler ödewi yapmadı *bizim zamanımızda *bu konuya artı girmeyelim,ilerde göreceksiniz *sınawa iyi çalışın notlarınız fazla kötü *birincil zil öğrenciler içindir,ikincisi öğretmenler için!git müdür yardımcısından izin kağıdı al *çık dışarı *siz ewinizde de mi böylesiniz *nöbetçi tahtayı silsin *dersleri serdin,artık eskisi gibi çalışmıyorsun *defter yok,kitap değil,bu ne biçim öğrencilik *burası ortaokul değil üniwersite de ise burası lise yok SINAWLARDA *kimse kimseye bakmasın *şu andan itibaren cümbür cemaat birbirine dargın *ben görmeden istediğinizi yapın;fakat görürsem herkesi yakarım *bir daha görmeyeyim(öğrencinin günahsız bakışlarına dayanamaz) *egzersiz kağıtlarınızı(küçük kopya kağıtları) kaldırınsıranın aşağı hiçbir şey olmasın(sıra altlarını denetim eder)