Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öğretmenlerle ilgili sözler atasözleri

Öğretmenlerle ilgili sözler atasözleri
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Öğretmenlerle ilgili sözler atasözleri öğretmenlerle ilgili kısa ve öz sözler öğretmenle ilgili özlü sözler öğretmenle hoş öğretmenlerle atasözleri meleklerle atasözleri Öğretmenlerle ilgili kısa ve öz ve güzel sözleri atasözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlarogretmenlerleilgilisozleratasozleri5c554f62d2alt 1549094755 1549094755 ogretmenlerleilgilisozleratasozleri5c554f6895743ogretmenlerleilgilisozleratasozleri5c554f6895743 ogretmenlerleilgilisozleratasozleri5c554f6895743 * Bana bir harf öğretenin kırk sene kölesi olurum Hz Ali (ra) * Bir hoca ebediyete hükmeden insandır Tesirlerinin nerede biteceği katiyen bilinemez Henry Adams * Bir topluluk millet edebilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır Onlardır fakat, toplumun reel bir ulus haline getirirler Atatürk * Devlet adamları kazanç, geçerler Milletlerin hayatında izleri payidar olan muallimlerin elleridir İsmet İnönü * Dünyada her şeye bedel biçilebilir, lakin öğretmenin eserine layık biçilemez Çünkü, onun eseri her şeydir ve ayrıca de hiçbir şeydir Socrates * Dünyanın baştan başa öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır Atatürk * Heykeltıraş mermere ne ise; öğretmen de çocuğa odur Addison * İyi bir öğretmen, kendisini ağır ağır geveze kılabilen insandır Thomas J Carrutheris * Milletleri kurtaranlar yalnız ve ama öğretmenlerdir Öğretmenden, eğiticiden yoksun bur ırk, hemen şimdi bir ahali adını alma yeteneğini kazanamamıştırAtatürk * Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar muallim ve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz Ve yeni cins sizin eseriniz olacaktır Atatürk * Öğrencilerin bilmeleri gerektiğinden daha çok şey bilmeyen bir öğretmenden daha dehşet hiçbir şey olamaz Goethe * Öğrencilerine okuma ricası aşılamayan bir hoca havada soğuk demir dövüyor demektirH Mann * Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir Atatürk * Hoca nasılsa derslik da öyledir Alman Özdeyiş * Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister Atatürk * Öğretmenlik mesleklerin en düşük gelir getireni, ama insanı en fazla ödüllendirenidir HV Dyke * Unutmayınız ama cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden daha sonra gelir Atatürk * Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir şey tanımıyorum (Diyojen) * Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir Eğitim seslenmek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine dek demektir (Eflatun) * Hoca ve ağaç ürünlerinden emin olur (Ukrayna Özdeyiş)  

858,505Konular
982,981Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt