Oğul benim değil mi? Katil baba: İstediğim gibi öldürürüm Siz karışamazsınız 1549049241 1549049241 ogulbenimdegilmi5c549d9d9dd2fogulbenimdegilmi5c549d9d9dd2f http:wwwhaberturkcom0702kuturesimtuhaffyanittt Yalova'da bir kişi, Hollanda'da yaşayan ve gücenmiş olduğu için yanına gelmemesini söylediği oğlunu, evinin kapısının önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü Alınan bilgiye takriben, İstanbul Caddesi Şöhret Apartmanı'nda oturan İlhami Akşit, (69), eşi Sıdıka Akşit'e ait (75) bir arsa yüzünden çoğu kez tartıştığı ve bu yüzden küskün olduğu oğlu Aydınlatılmış Akşit'in (38), Hollanda'dan kendisini ziyarete geleceğini öğrenince buna tepki gösterdi Babasının ''Gelirsen fena şeyler olacak Seni bakmak istemiyorum Yalnızca annen gelsin'' demesine rağmen Hollanda'ya kendisini ziyarete giden annesi Sıdıka ile birlikte Yalova'ya gelen Aydın Akşit, evin kapısını çaldığında karşı coşmuş babasını buldu sözde İlhami Akşit, ''Ben sana 'Gelme' demedim mi? Neden geldin?'' diyerek, elindeki av tüfeğiyle oğluna bir el ateş etti Tüfekten çıkan saçmanın Kültürlü Akşit'in vücudunu sıyırması üzerine ikili arasında meydana çıkan arbedede, tüfeğin dipçiğiyle oğlunun başına vuran baba, ikinci kez alev etti Sağ göğsünden vurularak ağır yaralanan Okumuş Akşit, kaldırıldığı Yalova Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen baba Akşit, basın mensuplarının ''Oğlunuzu neden öldürdünüz?'' sorusu üstüne, ''Oğul benim oğlum Size ne? Oğlumu ben öldürdüm İstediğim gibi vururum Siz karışamazsınız'' dedi AA Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti Arbede esnasında eşini engellemeye çalışan anne Sıdıka Akşit'in ise dipçik darbesiyle kolu kırıldı