Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oğulcan Engin: Gönülleri almak için geldim!

Oğulcan Engin: Gönülleri almak için geldim!
0
77

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
ogulcan_engin_gonulleri_almak_icin_geldim_1654152006_9661.jpg

Geçtiğimiz aylarda Seda Sayan'ın kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağlar Ökten ile evliliğini desteklemeyen Oğulcan Engin, uzun bir aradan sonra ilk kez Cihangir'de görüntülendi.

Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen Oğulcan Engin, geçtiğimiz aylarda annesinin kendisinden yaşça küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile evliliğine karşı gelmesiyle gündemde yer edinmişti. Bir süredir gözlerden uzak olan Engin önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ünlü isim basın mensuplarının sorularını da yanıtsız bırakmadı.

biawp_1654151866_8525.jpg
Oğulcan Engin

"DOSTLARIMI KIRAMADIM"

Engin, Cihangir'de yakın arkadaşları Celal Can Algül ve Doğukan Mert Eyit ile görüştü. Motosikletine binerken görüntülenen Engin, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Ünlü isim, "Dostlarımı kıramadım. 10 dakika da olsa gönüllerini almak için geldim" dedi.

OpSgA_1654151873_0729.jpg
Oğulcan Engin Cihangirde görüntülendi

Similar threads

Annesi Seda Sayan'ın nikahına bile katılmayan Oğulcan Engin'den aylar sonra ilk paylaşım geldi. Anneler gününü babası Sinan Engin'l geçiren Oğulcan gecenin sonuna doğru annesini paylaştı. Kendinden yaşta küçük Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'ın oğluyla arasının bozuk olduğu iddia edilmişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Annesi Seda Sayan'ın nikahına bile katılmayan Oğulcan Engin'den aylar sonra ilk paylaşım geldi. Anneler gününü babası Sinan Engin'l geçiren Oğulcan gecenin sonuna doğru annesini paylaştı. Kendinden yaşta küçük Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'ın oğluyla arasının bozuk olduğu iddia edilmişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Oğulcan Engin, "Sessiz sedasız evlen" dediği annesi Seda Sayan'ın İstanbul'da yapılan nikahına katılmadı. Bakın Engin o saatlerde neredeymiş... Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almıştı. Daha önce 6 kez evlenen 59 yaşındaki Sayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Oğulcan Engin, "Sessiz sedasız evlen" dediği annesi Seda Sayan'ın dün akşam İstanbul'da yapılan nikahına katılmadı. Konu hakkında Sayan'dan ve Engin'den henüz bir açıklama gelmedi. Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almıştı. Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Seda Sayan, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, Engin'e, "Gözümün nuru!" diyerek, seslendi. Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan bir süredir yaptığı tatille gündemden düşmüyor. Evlendiğinden beri oğlu Oğulcan Engin'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt