Oğuz Atay'dan Kısa Ve Öz ve Hoş Sözler oğuz atay sözleri oğuz atay kısa kısa ve öz sözleri Sevgili melekler, Türk edebiyetında manâlı iismlerden biri olanOğuz Atay özlü sözleri bugün kü yazımızın konusu Oğuz Atay fanatiği sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Oğuz Atay'dan veciz sözler ile karşınızdayız 1549100816 1549100816 oguzataydanozluveguzelsozler5c556714c0f69oguzataydanozluveguzelsozler5c556714c0f69 oguzataydanozluveguzelsozler5c556714c0f69 Resim Çekilerken, Nedense Kendimizi Gülümsemek Zorunda Hissediyoruz “Yani Sahiden Ona Bile Sevinç Oyunu Oynuyoruz Sırça kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın Sussan acıtır, konuşsan kanatır Kafam Sırça Kırıklarıyla Dolu Hekim Bu Nedenle Beynimin Her Hareketinde Düşüncelerim Acıyor Yalnızlığına Iyi Bak, Sahip Çık Kaç Kişinin Emeği Var Onda Kimbilir İki Kadına Adamak Istiyorum Hayatımı Biri Erkeğim Desin Bana, Diğeri Sadece Baba Niçin Sadece Bir Hayal Ürünüsün Olric? Siz Gerçeksiniz De Ne Oluyor Efendimiz Derhal Al Yalnızlığımı Ört Üstüne Olric… Belki O Zaman Bırakıp Her Şeyi… Gelirim Bir Yerlerden Açtırmak İçin Baştan… Kimseye Göstermem Üzüntümü Gündüz Gülerim, Geceleri Yalnız Ağlarım Hayatta Silgim Defalarca Kalemimden Önce Bitti Çünkü Kendi Doğrularımı Yazacağım Yere, Tuttum Başkalarının Yanlışlarını Sildim Ne Zoruma Gidiyor Biliyormusun Olric ? O’na Yazdıklarımı O’ndan Diğer Cümbür Cemaat Okuyor Artık Gelecek Planlarımı Hayattan Dar Yapıyorum Yarı Hayat, Işini Gücünü Bırakıp Planlarımı Yarmak Için Herşeyi Yapıyor Biliyor Musun Olric? Bundan Böyle Yalnızlığı Bile Fazla Seviyorum, Sırf Onun Eseri Diye… Beklenen Her Zaman Geç Geliyor; Geldiği Süre Da Insan Başka Yerlerde Oluyor Biliyor Musun Olric, Benim Bir Fazla Dostum Var Görüyorum Efendimiz, Hepsinin Sırtınızda Izleri Var… Söyle Evladım’ Diye Teselli Ederdi Annem Beni Söyle De Içine Hicran Olmasın Hicran Oldu Anne Kötü Bir Fotoğraf Asarım Korkusuyla Hiç Resim Asmadım; Fena Yaşarım Korkusuyla Hiç Yaşamadım Provası Değil Hayatın Ne Yeniden Yaşamak Muhtemel, Ne De Yaşadıklarını Silebilmek Önemli Olan, Birincil Kere Yok Son Defa Sevebilmek Daima Geçer Diyorlar Ya Olric Sence Geçer Mi ? Geçer Elbet Efendim; Bazısı Teğet Geçer, Bazısı Deler Geçer, Bazısı Deşer Geçer, Bazısı Parçalar Geçer Ama Mutlaka Geçer … Kimsenin Yaşantısını Beğenmedim Kendime Uygun Bir Yaşantı Da Bulamadım Fazla Yükseğe Çıkamam; Bende Doruk Korkusu Var Kimseyi Sanki Yolda Bırakamam; Bende ‘Rezillik’ Korkusu Var Tabiat, Sırlarını Bakmasını Bilene Açıklarmış Yemek Yemek Koyulurken, “Bu Kadar Yeter Dedikten Sonra Mutlaka Bir Kaşık Daha Yemek Koyan Kişiye ‘Anne’ Denir Ve O Herşeye Değerdir Öyleyse, Ben De Hayatımın Sonuna Kadar Aynı Yerde Kımıldamadan Oturacağım Cümbür Cemaat Istediği Dek Koşsun Beni Anlayacak Insan, Oturduğum Yerde De Beni Bulur…
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.