Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oğuz Berkay Fidan Bu Aşk Boyle Bitemez şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat

Oğuz Berkay Fidan Bu Aşk Boyle Bitemez şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan 5 Şubatta soylediği şarkı Bu Aşk Boyle Bitemez
Oğuz Berkay Fidan O Ses Turkiye 5 Şubat

Oğuz Berkay Fidan Bu Aşk Boyle Bitemez şarkı sozu

Bu ask boyle bitemez birakma terk etme beni, aah! bu
Ask boyle bitemez, birakma terk etme beni

Atma beni olumlere atma beni zulumlere gotur beni gittigin
Yere
Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina
Yanliz kalamam senin kokunu ozledim hep yollarini
Gozledim, gotur beni gittigin yere

Askindir beni yasatan, beni hayata baglayan ! atma beni
Olumlere atma beni zulumlere gotur beni gittigin yere
Atma beni olumlere atma beni zulumlere gotur beni gittigin
Yere

Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina
Yanliz kalamam, senin kokunu ozledim, hep yollarini
Gozledim gotur beni gittigin yere

Similar threads

Ferhat Gocer Gotur Beni Gittiğin Yere Şarkısı Ferhat Gocer Gotur Beni Gittiğin Yere Şarkı sozu Bu aşk boyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni olumlere Atma beni zulumlere Gotur beni gittigin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hic duramam Tek başına yalnız yalamam Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Oğuz Berkay Fidan O Ses Turkiye 12 Şubat Oğuz Berkay Fidan 12 şubatta soylediği şarkı Ellerimde Cicekler Oğuz Berkay Fidan Ellerimde Cicekler şarkı sozu Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, Benim aklım başımda değil Sana soylediklerimi kafana takma ne olursun, Onlar ipe,sapa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu 1 Ocak O ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu şarkı sozu Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu şarkı sozu Giden gunlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden duşlerim yalnızlığa Susman da yeterdi son vermem icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Oğuz Berkay Fidan kalamam arkadaş şarkı sozu Oğuz berkay o ses turkiye kalamam arkadaş sozleri Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini cope atıp giderken soyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir yabancı Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım yalancı Kalamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
O Ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan 5 Şubatta soylediği şarkı Her Gece Oğuz Berkay Fidan O Ses Turkiye 5 Şubat Oğuz Berkay Fidan Her Gece şarkı sozu Oyle gunler oldu ki senle Konusmasan olmaz ki Resimleri bir yana Atmak hic olmaz ki Seni unutturmaz ki Bu yuzden her gece ben Her gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt