Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'den evlilik yolunda ilk adım!

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'den evlilik yolunda ilk adım!
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oguzhan_kocun_sevgilisi_demet_ozdemirden_evlilik_yolunda_ilk_adim_1618045439_9847.JPG

Oğuzhan Koç'la evlilik yolunda adım atan ünlü oyuncu Demet Özdemir, müstakbel kayınvalidesi Değer Koç'un isteği üzerine aile bireyleriyle tanışacak.

Ocak ayında birlikte olduklarını açıklayan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir'in ilgisi adım adım evliliğe gidiyor. Yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in keyifli bir aile babası olması Oğuzhan Koç'u da harekete geçirdi. İkili yakın kaynaklardan edinilen bilgilere nazaran; ikili önemli olarak evliliği düşünmeye başladı. 

Başka taraftan Koç'un annesi Değer Yalçın Koç, Özdemir'i Instagram hesabından takip etmeye başladı. Özdemir de anında müstakbel kayınvalidesini takibe aldı. Değer Hanım'ın oyuncuyla yemekte buluşmak istediği öğrenildi. Şimdilik sanal alemde tanışan Değer Hanım ve Özdemir'in, buluşma sonrası ortalarındaki bağlantının hangi düzeye taşınacağı merak konusu oldu.

Yeni single çalışması 'Bence de Zor'u çıkan Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir, toplumsal medya hesabından takviye verdi. Şarkıyı Instagram hesabından yayınladı.

Similar threads

Oğuzhan Koç'la evlilik yolunda adım atan ünlü oyuncu Demet Özdemir, müstakbel kayınvalidesi Kıymet Koç'un isteği üzerine aile bireyleriyle tanışacak. Ocak ayında birlikte olduklarını açıklayan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir'in ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor. Yakın arkadaşları İbrahim Büyükak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
26 Ağustos'ta oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç, bekarlığa veda partisi yaptı. Yakın arkadaşları Tolga Akış, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın da aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla yaptığı parti sırasında Koç, şoke oldu. 14 Şubat Sevgililer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Demet Özdemir yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu Oğuzhan Koç ile dünyaevine girdi. Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin düğünü İstanbul'da lüks bir otelde gerçekleşti. Çiftin şahitliklerini ise Acun Ilıcalı ile yapımcı Faruk Turgut yaptı. İşte düğünden kareler HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Ağustos ayının sonunda ünlü oyuncu Demet Özdemir ile evlenmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, geçtiğimiz gün Tokat-Erbaa'da 'da gerçekleşen Yaprak Festivali'nde hayranlarıyla bir araya geldi. Demet Özdemir'in kendisine düğün hediyesi olarak Audemars Piguet'in 1 milyon liralık saati aldığı iddiaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ünlü oyuncu Demet Özdemir, evlilik hazırlığı içerisinde olduğu nişanlısı Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmek için geri sayarken, açıklamaları bomba gibi gündeme düştü. Ünlü oyuncu romantik olmadığını vurgularken, akıllarda soru işaretleri oluştu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yaz dizilerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt