Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğuzhan Koç: Uçursalardı yumurtlardım!

Oğuzhan Koç: Uçursalardı yumurtlardım!
0
120

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
oguzhan_koc_ucursalardi_yumurtlardim_1567756609_7753.jpg

Müzikçi ve oyuncu olan Oğuzhan Koç, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da Açıkhava’da birinci defa sahneye çıktı. İşte, haberin ayrıntıları...

Müzikçi ve oyuncu olan Oğuzhan Koç, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da Açıkhava’da birinci kere sahneye çıktı. Gecenin en büyük sürprizi Oğuzhan Koç’un pederi Bahattin Koç ile müzik söylemesi oldu. Ünlü müzikçi Koç, Paraf Halkın Yıldızları Konserleri’ kapsamında, Poll Production’ın organize ettiği gecede hayranları ile buluştu.

Hcgaf_1567756731_9401.jpg

Sahneye çıktığında espri yapmayı ihmal etmeyen Koç,“Tarkan’ı sahneye asansörle indirdiler. Edis’i mancınıkla fırlattılar. Bana da ‘Kanat takıp uçuralım, sahneye konduralım’ teklifini getirdiler. ‘Kondurduğuz an yumurtlarım’ karşılığını verdim. Yürüyerek geldim” halinde konuştu.

tfTlQ_1567756879_2199.png

Seyirci yoğunluğunun olduğu konserde, Oğuzhan Koç, Murat Dalkılıç, Fettah Can, Cansu Kurtçu ve Murat Boz ile düet yaptı.

858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt