Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okan Bayülgen -Aşklarım Olay oldu

Okan Bayülgen -Aşklarım Olay oldu
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Okan Bayülgen Aşklarım Durum oldu 1548612760 1548612760 okanbayulgenasklarimolayoldu5c4df49c72969okanbayulgenasklarimolayoldu5c4df49c72969 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberokanbayulgen8ekimmm&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EKİM AYINDA ‘DİSKO KRALI’ ADLI PROGRAMLA HER YERDE EVLERİMİZE MISAFIR OLACAK OLAN OKAN BAYÜLGEN HAFTA SONU'NA KONUŞTU Televizyonun şahane çocuğu Okan Bayülgen’in ekranda yaptığı işler de durum oluyor, aşkları da Bayülgen, ekim ayında ‘Disko Kralı’ adlı programla baştan evlerimize davetli olacak ve eminiz, hepimizi bir defa daha şaşırtacak sık sık basına yansıyan aşk hayatına gelince “Olaylı aşklar yaşadım Aşk olayını da yaşadım Aşklarım bir olaydı Olay çıkmasın isterim diyen şov yapan, görünürde daha çok konuşulacak Televizyon programlarında her şey yolunda bu arada ansızın “Ben bu sene yüzümü dinlendireceğim deyip ekrana veda ettiniz Neden? Sahiden yoruldunuz mu? Hiçbir şekilde yüzümü dinlendirmek gibi bir niyetim olmadı Yüzüm dinlenmiş bir yüzdü zaten veya şöyle diyebiliriz; son günlerde alışkanlık olan, “Merhaba demenin gerisinde gelen şu cümle: “Abi bitkin görünüyorsun! Tabii bitap görüneceğim, 44 yaşımdayım! Anamın karnından yeni çıkmadım ancak! Dolayısıyla “Yüzüm dinlenmiş, dinlenmemiş veya “Insanlar beni eksik görsün, çok görsün gibi bir derdim olmadı Özel bir Budist kasıt yüklemeye lüzum değil; bu ayrılık süreci sadece hiçbirimizin paraya pula, şöhrete ne dek kıymet vermediğimizin bir göstergesi Makina’ iyi gidiyordu fakat hemen, ‘Disko Kralı’nı yapmaya başlayacaksınız Formatını anlatır mısınız? ‘Makina’ iki yıl gayet güzel gitti, ömrünü tamamlamış yok Lakin geçtiğimiz sene benim ekipten farklı olarak çünkü onların alıştırma heyecanı hiç bitmiyor kendime verdiğim bir mektep tatili gibiydi Sınıfta kalmadan, belki ailemle bir Jules Verne yolculuğu yapmak için kendime ayırdığım bir zamandı Doğal olarak bir sene içerisinde bende de, ekibimde de büyük şartların değişmesi oldu Ekibim diğer programlar yaptı Ben diğer yerlere gittim Beraberdik Ara Sıra beraber değildik Şu Anda ‘Disko Kralı’ yeni fikirlerle, yeni bir oluşum olarak ortaya çıkıyor Önce “Siyah ekip elbiseden bıktım dediniz, sonradan “Bundan Böyle saçları uzatacağım, 20 kilo alacağım Dediğinizi de yaptınız Peki dinlendiniz mi? Ee natürel, göbekli bir adam daha fazla tabi gelip yatıyor, meren çıkarken daha çuval bir görünümü oluyor Okan Bayülgen, tartışmasız televizyon starı lakin ‘Gülben Ergen Show’dan istediğiniz reytingleri alamadınız Bunu neye bağlıyorsunuz? Gülben Ergen’de dehşet bir reyting ya da birincilikler, ikincilikler gibi bir derdimiz yoktu Gülben Ergen’le ilgili derdimiz şuydu; Gülben Ergen fazla meşhur bir şarkıcı, ünlü bir anne, ünlü bir toplumsal figür Dolayısıyla Gülben Ergen’in bu yönlerinin hiçbir şekilde televizyon reytingi için zedelenmemesi ve senelerdir oluşturduğu imajının televizyon programında da korunması gerekiyordu Bizim için en önemlisi buydu O programda tek bir gaf, tek bir çirkin görünüm yer almamıştır Gülben Ergen’in, konuklarının ya da bize bu programı yaptıran ATV kanalının zararına hiçbir riske girilmemiştir Program, anlaşıldığı süre içerisinde üretilmiş, anlaşma gereği bitirilmiştir Kendimce Gülben Ergen o işin altından gayet güzel kalktı Ata Demirer’le birlikte çalıştınız fakat Soy programı bıraktı Anlaşamadınız mı? Cet Demirer’in ekip olarak hürmet gösterdiğimiz bir açıklaması oldu: “Ben misafir eğlendirmek istemiyorum Bunu sevmiyormuşum meğerse dedi böylece dokuzuncu programda artık programa devam etmek istemediğini belirtti Eğer devam etseydi; çok güzel olacağına, başarılı olacağına inanıyorum Biz sanatçılarla çalıştığımız süre onların bizden önce de var olduklarını ve bizden sonra da var olacaklarını biliyoruz Dolayısıyla sanatçıların arzularına, kariyerlerine başka prodüksiyon gruplarından fazla daha artı saygımız var Haftasonu  

858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt