Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okan Bayülgen canlı yayında YGS eylemi yaptı!

Okan Bayülgen canlı yayında YGS eylemi yaptı!
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Okan Bayülgen canlı yayında YGS eylemi yaptı! okan bayülgen, disco kralı, eylem, ygs eylemi, disko kralı, ygs, Okan Bayülgen'in hafta sonları gece yarısından sonradan ekranlarda bulunan Disco Kralı programında YGS eylemi çıktı ve Okan'da canlı yayında sessiz kalmadı İşte o haber Melek'ler! 1548657716 1548657716 okanbayulgencanliyayindaygseylemiyapti5c4ea4390d870okanbayulgencanliyayindaygseylemiyapti5c4ea4390d870 okanbayulgencanliyayindaygseylemiyapti5c4ea4390d870 Canlı yayında YGS eylemi YGS'deki parola skandalına şovmen Okan Bayülgen de sessiz kalmadı Bayülgen, 'Disco Kralı' programında canlı eylem gerçekleştirdi Konuklarından müsade isteyen meşhur şovmen, YGS protestolarına katılan liseli genç kızı kendi koltuğuna oturtarak neden eylem yaptıklarını açıklamasını istedi Sınavın iptal edilmesi gerektiği söyleyen genç kız, ÖSYM Başkanı Ali Demir ile Ulusal Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu istifaya gösteri etti Okan Bayülgen, eylemlerde atılan 'Eğitim haktır, satılamaz', 'Gelecek bizim, gelecek şifresiz', 'Parasız eğitim, sınavsız üniversite', 'Susma haykır, YGS'ye hayır' sloganlarını stüdyodaki gençlere tekrarlattı Disco Kralı'nda ki eylem videosunu izlemek için  

858,497Konular
981,926Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt