Okan Bayülgen Doğa Rutkay Ve Mehmet Turgut'a Çöpçatanlık Yaptı Okan Bayülgen Haberi Okan Bayülgenin Çöpçatanlık Merakı Biliyoruz oysa doğa Rutkay Ve Mehmet Turgut çok eskiden aşk yaşayan olan iki eski sevgiliOkan Bayülgenin elinden kurtlulurlarmı bunlarOkan Bayülgen Muhabbet Kralına misafir ettiği Doğa Rutkay Ve Mehmet Turgut arasında çöpçatanlık yapmış bakalım haberin detajında neler varmış 1548636818 1548636818 okanbayulgendogarutkayvemehmetturgutacopcatanlikyapti5c4e529794df6okanbayulgendogarutkayvemehmetturgutacopcatanlikyapti5c4e529794df6 okanbayulgendogarutkayvemehmetturgutacopcatanlikyapti5c4e529794df6 Eski Aşka Çöpçatanlık! Okan Bayülgen Muhabbet Kralı adlı programında bu defa de çöpçatanlığa merak sardı Ilginç mi denmeli eğlenceli mi agnostik fakat Okan Bayülgen televizyon ekranlarında çok acayip bir olaya imza attı Bayülgen, eski sevgilisi Doğa Rutkay ve Mehmet Turgut'u birbirine yakıştırdı Okan Bayülgen Muhabbet Kralı adlı programında 'Aşk Haftası' adlı özel projede bir araya geldikleri Doğa Rutkay ve Mehmet Turgut'u davetli etti Bayülgen, program esnasında birbirlerine çok yakıştırdığı Doğa Rutkay ve Mehmet Turgut'un sevgili yapmaya çalıştı İkilinin arasını yerine getirmek için ekrana bir kalp koydurup Turgut ve Rutkay'ın da görüntülerini içine yerleştirdi Doğa Rutkay ise bu duruma çok bozuldu ve Erkek arkadaşımvar diye tepki gösterdi bununla beraber Mehmet Turgut'un terk ettiği Gonca Vuslateri'nin de yakın arkadaşı olan Rutkay'ın morali bozuldu Bayülgen, geçtiğimiz yıllarda ayrıldığı Faslı sevgilisi Litz Estevez'den sonra kısa bir süre Doğa Rutkay ile flört etmişti 4 GÜN ÖNCE DE AŞKI KONUŞMUŞLARDI Bir dondurma firmasının Türkiye gençliği üzerinde gerçekleştirdiği son yılların en kapsamlı Aşk Araştırması'nı 19 Haziran'da Otto Santral'de Doğa Rutkay, Okan Bayülgen, Mehmet Turgut ve Ceyhun Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşen Aşk İçinadlı programda masaya yatırmıştı Bu programda Okan Bayülgen, Mehmet Turgut ve Doğa rutkay aşkı şöyle tanımlamıştı: Doğa Rutkay: Cümbür Cemaat kendi hayatını yaşar, aşktaysa erkekler kadınlarınkini… id • Ben aşkta kıskançlığı sevmiyorum, bana aşındırıcı ve zararlı geliyor • Biz bir elmanın iki yarısı değiliz! Karşımızdakinin farklı bir birey olduğunu ve ona saygı duymamız gerektiğini unutmamalıyız • Aşk bir taktik oyunu mu, kaçan gerçekten kovalanır mı, hiç bilmiyorum! • Cümbür Cemaat kendi hayatını yaşar, aşktaysa erkekler kadınlarınkini… Mehmet Turgut: Kadın ağlayınca unutur, erkek ağlayınca hatırlar • Bayan ağlayınca unutur, erkek ağlayınca hatırlar • Her aşk ayrı bir tepkimedir, her aşkın farklı bir formu vardır, ilişki aşkı yaşadığın kişiyle şekillenir • Hayatımda kontrolümü kaybettiğim tek konu aşktır • Aşk her yerde edebilir, benzer insana her gün yeniden aşık olabilirsin Okan Bayülgen: Sanılanın tersine gerçekten aşk gerçekte us işidir • Aşkta ayrı insanlarla farklı kişiler oluyoruz • Aşkta kıskançlık ve iyelik duygularını karıştırmamak lüzumlu • Kıskançlık aşkı ve ilişkileri öldürür • Aşkı iki kişinin paylaştığı bir dram haline getirmemek gerekli • Sanılanın aksine gerçekten aşk gerçekte fikir işidir • Kendimce kadınlar aşk konusunda erkeklerden daha akla yatkın hissediyor