Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

okan bayülgen kimin eşine göz koydu

okan bayülgen kimin eşine göz koydu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okan kimin eşine göz koydu?
05 Kasım 2008 Çarşamba 10:33
Okan Bayülgen mutluluğu ekranlarda fazla sık görmeye alıştığımız bir ünlünün eski eşine göz koydu!
Okan Bayülgen mutluluğu Osmantan Erkır'ın eski eşi Sevimli Ediger'de buldu Bayülgen, “O evlenebileceğim bir kadın Yanına fazla huzurluyum dedi

Disco Kralı adlı televizyon programı ve NTV'de yayınlanan 'Bu Sizi İlgilendiriyor' adlı tartışma programı ile ekranlara her yerde dönüş yapan Okan Bayülgen medyatik aşklardan daha sonra mutluluğu, Osmantan Erkır'ın eski eşi Şirin Ediger'de buldu Son sevgilisiyle çok huzurlu olduğunu gösteren Bayülgen şunları söyledi:

Sevimli evlenebileceğim bir kadın Ben bu işi üç kez daha evvelden yapmış bir insanım lakin Sevimli ’de bunu yakaladım Evlenebileceğimi söyleyebilirim, yalnız bana katlanabilecek insanı bulmak zorlama Haftada iki program yapan, 5 günü gece yaşamış bir insanım, herkes buna katlanamazÖnceki gün Ortaköy'de motosiklete binerken rastladığımız Okan ve Şirin Ediger objektiflerden bu kez kaçmadı

GÜLÜMSEMEKLE YETİNDİ

Şirin bayan gazetecilerin İlişkiniz nasıl gidiyor?sorusunu yanıtlamadı Ediger muhabirlere sadece gülümsemekle yetindi *

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt