Okan bayülgen mükemmel erkek BABAMDAN SONRA EN ERKEK! 1548623666 1548623666 okanbayulgenmukemmelerkek5c4e1f37d2bc8okanbayulgenmukemmelerkek5c4e1f37d2bc8 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersirinediger24aralik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÜNLÜ ŞOV YAPAN OKAN BAYÜLGEN’LE NİKÂH MASASINA OTURACAK OLAN ŞIRIN EDİGER, BABASININ DA MÜSTAKBEL EŞİNİ FAZLA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR OKAN Bayülgen’le 31 Aralık’ta aşıkların şehri Roma’da hayatını birleştirecek olan Sevimli Ediger, nikâh için gün sayıyor Bugüne değin ilişkisi hakkında hiç konuşmayan 28 yaşındaki Ediger evlilik öncesinde heyecanını Cafe Milliyet’le paylaştı “İlişkimiz başlayalı 7 ay oldu Aramızda fazla ciddi bir ahenk var Babamla da mükemmel anlaşıyorlar Okuğumuz şeyler, dinlediğimiz müzikler, tükettiğimiz kültürel içerik fazla karşılıklı bundan başka onların ötesinde fazla bir insan Hatta babamdan sonra gördüğüm en erkek Okan diyor Okan Bayülgen’le 31 Aralık’ta Roma’da nikâh masasına oturacak olan Şirin Ediger, “Roma, çok romantik geliyor bana 70’lerdeki filmler gibi En Ince Ayrıntısına Kadar sinematografik bir ortam oluştu ve böyle bir karar verdik diyor Okan Bayülgen’in 31 Aralık’ta Roma’daki Türk Konsolosluğu’nda evlenmeyi planladığı yedi aylık aşkı Sevimli Ediger, büyük gün için yaşadığı telaşı anlattı Bugünlerde izaç hazırlıklarıyla uğraşan Ediger gelinliğini meşhur modaevi Chanel’den seçtiğini söyledi Bugüne değin ilişkisi hakkında basına hiç konuşmayan Ediger, fazla mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek müstakbel eşine olan hayranlığını dile getirdi Yıllardan Beri piyasasında çalışan 28 yaşındaki Ediger, “Fakülte isimli şirketinin çalışmalarını sürdürüyor Ediger, Abdullah Gül’ün Enerji Danışmanı olan babası doçent hekim Volkan Ediger’le Bayülgen’in anlaştığını söyledi Reklamcılığa devam ediyor musunuz? Evet ediyorum, 7 yıldır piyasasında çalışıyorum Son olarak Alameti Farika’da çalışıyordum Fazla kısa bir vakit önce ayrıldım Yeni bir oluşum hazırlıyorum Adı Fakülte olacak Yeni nesil olarak geçecek Krizle birlikte dünyada bu durum çok bambaşka bir yere doğru gidiyor Ben de değişimle birlikte yeni bir yaradılış hazırlamaya çalışıyorum Şirkette ortağınız olacak mı? O fazla net yok Ola Ki tanıdık olmayan bir ortağım olacak Izaç kararınız ani mi alındı, ilişkiniz gündeme geldikten kısa süre daha sonra Okan Bey, “Evlenebilirim şeklinde bir yorumlama yaptı? İlişkimiz başlayalı 7 ay oldu Bana fazla süratli gelmiyor ama bazı millet pek görebilir Çok kesin olunca doğrusu, insan fazla da fazla sorgulama gereğini hissetmiyor Buna gereklilik duymuyor, bendeki koşul böyle Ben de cilalı, belirli istiyorum dediğim için daha pozitif zaman geçirme ihtiyacını açıkçası duymadım Nasıl bir izaç teklifi aldınız? Garip oldu, evet Izaç ilişkinin en başlarından itibaren çok gündemde olan bir konuydu, gündemdeydi Çok umulmayan bir koşul değildi Izaç teklifi fazla çok sürpriz bir şey olmadı fakat fazla güzeldi natürel ama Okan Bayülgen ekranda daima yaratıcılığıyla ön planda olan biri oldu, siz de reklamcısınız Iki Taraflı noktalarınız çok mu? Kültürel ve entelektüel olarak mükemmel anlaşıyoruz Tabii ama, bu şart her şeyi tetikliyor Ortak noktalarımız fazla, aramızda olaylara görüş açısıyla ilgili de fazla ciddi bir armoni var Dolayısıyla bu ilişkiye ivme kazandırıyor İyi ki de böylece Böyle olmayan bir ilişkinin içinde olamazdım illaki Bu kadar ciddi bir ilişkinin arifesindeyken istediğim gibi olmasaydı her şey, bu kadar mutlu ve heyecanlı olamazdım Okuğumuz şeyler, dinlediğimiz müzikler, tükettiğimiz kültürel içerik çok ortak diğer taraftan onların ötesinde çok mükemmel bir insan Hatta babamdan sonradan gördüğüm en erkek Okan Fazla yurtdışında yaşadım Acilen 28 yaşındayım Gördüğüm en akıcı insan o diyebilirim Daha önce yapımcı Osmantan Erkır’la evlenip boşandınız Ilk evliliğinizin bitmesinin peşinde önemli bir ilişki yaşama konusunda rahatsızlık hissettiğiniz oldu mu? id Olmaz mı, oldu Ilk evliliğim iki yıl sürdü Boşanma süreci fazla kolay değil Ben daha kolay olacağını sanıyordum fakat benim için çok kolay olmadı Allah’tan şu anda hiç o zamanları düşünmeyecek kadar mutluyum Nikâh şahitleriniz kim olacak, nikâha kimler geliyor? Anne ve babam ile en yakın iki arkadaşım geliyor Şahitlerimiz ailelerimiz ve sevdiklerimiz olacak Babanızla Okan Bey’in arası nasıl? Babam Okan’ı fazla seviyor, çok iyi anlaşıyorlar Onlar öyle iyi olunca ben de keyifleniyorum Okan Bey’in sizin yeni şirketine katkısı olacak mı? Okan, daha önce sektöründe de çalıştığı için bizim sektöre fazla yakın Dolayısıyla birbirimizle derhal alışveriş yapıyoruz O zaman da devam eder Süpervizörlük gibi bir şey olabilir şimdi sizin Disko Kralı programında bir göreviniz var mı? Fikirsel bazda oluyor Zaten Okan’la hep beraberiz, hiç ayrılmadığımız için Her çekim arasında sizi öpüp yayına öyle devam ediyormuş, ilk bakışta mı aşık oldunuz? Fiilen en ilk kez o daha istekli oldu, sonra ben de istedim ve pek ilişkimiz başladı Nasıl tanıştınız? Bir süre baştan karşılaşıyorduk Ben Osmantan’la evliyken başlangıçta tanıştık Daha Sonra esas görüşmemiz ve konuşmamız benim çalıştığım ajansı Alamet i Farika’da oldu Nikâhı neden Roma’da yapıyorsunuz? Roma, çok romantik geliyor bana 70’lerdeki filmler gibi Iyice sinematografik bir etraf oluştu ve böyle bir karar verdik Uyruk