Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okan Bayülgen Programında Sema Öztürk ile Tartıştı

Okan Bayülgen Programında Sema Öztürk ile Tartıştı
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Okan Bayülgen Programında Sema Öztürk ile Tartıştı dr sema öztürk sema öztürk bacak 1548629202 1548629202 okanbayulgenprogramindasemaozturkiletartisti5c4e34d613a06okanbayulgenprogramindasemaozturkiletartisti5c4e34d613a06 http:ssporsitesinetimagesnews79576 Okan Bayülgen'in NTV'deki programına misafir olan sunucuoyuncu Sema Öztürk, program sonunda Bayülgen ile gergin anlar yaşadı Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof Dr Halim Hattat, internetten yapılan cinsel sorunlarla ilgili bir araştırmanın sonuçlarını anlatmak üzere Okan Bayülgen'in NTV'deki 'Sade Vatandaş' programına davetli oldu Programa Hattat ile birlikte, Star TV'de Yabancı Gelin isimli yarışmayı sunan Sema Öztürk de konuktu Program baştan başa yapılan bu araştırmanın sonuçları, bayanerkek ilişkileri, cinsel sorunlar konusu konuşuldu Sema Öztürk, ara sıra kısa süreli de olsa konuşmalara dahil olmaya çalıştı ancak Okan Bayülgen,fazla fazla söz vermedi Programın birincil bölümünün süresinin dolması üstüne Bayülgen, bu durumun haberdar olarak Öztürk'ten anlama istedi ve Semacım sen de profesyonel bir televizyoncu olarak bu sunumları yapanların ne işe yaradığını biliyorsun, şimdi konuksun fakat aslında bizim katılmak nedenimiz, biz konuşan kafalar olarak televizyonlarda tanınıyoruz Dolayısıyla sayın profesörün seyircide bir aşinalığı yoktur 'Kim bu gözlüklü adam?' diyeceklerdir Dolayısıyla senin varlığın, acilen bana kızacaksın, çünkü süremiz bittidedi giderken Bayülgen'in lafını nereye getirmeye çalıştığını anlayan ve hayran eden Sema Öztürk Canım, içten mu söylüyorsun canım? Tüm kredini kaybetmiş olursun şu dakika biliyor musun?dedi Bayülgen, konuğunu kırmamaya çalışarak devam etti: Şöyle bir şey var, niye ben burada bulunuyorum demiş olabilirsin İşte ben, biz, sen de ben de sahiden, Sayın Profesör bu bilgileri aktarsın diye burda bulunduk Çok teşekkür ederim geldiğin içindiye konuştu Sema Öztürk de bozuk bir yüz ifadesiyle Peki, günün şakası oldu Manzara niyetine buradaydık yani?şeklinde konuştu ve kalakaldı Okan Bayülgen ise Bana kızacaksın fakat en azında faydalı bir meslek yapmış olduk Hayır, görüntü bak ne işe yarıyor Sadece görüş, bundan başka konuşsan bak neler olacaktı? Peki teşekkür ederimdiyerek lafı daha pozitif uzatmadan pası reklama atmayı seçim etti id  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt