Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okan Bayülgen: Yine çalışır dükkanlarımı ayakta tutarım

Okan Bayülgen: Yine çalışır dükkanlarımı ayakta tutarım
0
37

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
okan_bayulgen_yine_calisir_dukkanlarimi_ayakta_tutarim_1620124794_2794.jpg

Sanatçı Okan Bayülgen, pandemi döneminde sanat dünyasının zarar ettiği haberleriyle ilgili konuştu. Aynı zamanda işletmecilik de yapan sanatçı, aşılanma süreciyle birlikte Eylül ayında her şeyin yoluna gireceğini beklediğini belirtti.

Sanatçı Okan Bayülgen, pandemi döneminde sanat dünyasının zarar ettiği haberleriyle ilgili konuştu. Aynı zamanda işletmecilik de yapan sanatçı, aşılanma süreciyle birlikte Eylül ayında her şeyin yoluna gireceğini beklediğini belirtti. 55 yaşındaki sanatçı, 'Ben birçok iş yapıp üç dükkanımı ayakta tutmaya çalışıyorum. Yine çalışır, dükkanları ayakta tutarım.' dedi.

yEFye_1620124761_8155.jpg

Koronavirüs aşısını da vurulduğunu belirten sanatçı, 'Aşılanmayla beraber eylül ayında her şey yoluna girer herhalde. Ben 55 yaşından büyük olduğum için aşının ilk dozunu oldum, ikinci dozu bekliyorum.' ifadelerini kullandı.

Similar threads

Sanatçı Okan Bayülgen, YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına katıldı. Bayülgen burada kendisi ve ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı Okan Bayülgen, YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet adlı programa konuk oldu. Burada çarpıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Sanatçı Okan Bayülgen, son olarak YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına katılmıştı. Bayülgen burada kendisi ve ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü ismin yeni adresi belli oldu. Ünlü sanatçı Okan Bayülgen, YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Sanatçı Okan Bayülgen, son olarak YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına katılmıştı. Bayülgen burada kendisi ve ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü ismin yeni adresi aşikâr oldu. Ünlü sanatçı Okan Bayülgen, YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Sanatçı Okan Bayülgen, YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına katıldı. Bayülgen burada kendisi ve ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı Okan Bayülgen, YouTube'de yayımlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet isimli programa konuk oldu. Burada çarpıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Okan Bayülgen kimdir okan bayülgen kimdir, hayatı, biyografi, hakkında bilgiler, özet olarak hayatı hakkında herşey burada arkadaşlar 1548242126 1548242126 okanbayulgenkimdir5c5a66f918f28okanbayulgenkimdir5c5a66f918f28okanbayulgenkimdir5c5a66f918f28 Meşhur şov yapan Okan Bayülgen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
981,878Mesajlar
29,917Kullanıcılar
ErkanzglSon üye
Üst Alt