Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okan Bayülgen'in Influencerlardan Sonra "Z Kuşağından Hiç Hazzetmiyorum" Açıklaması Gündem Oldu!

Okan Bayülgen'in Influencerlardan Sonra "Z Kuşağından Hiç Hazzetmiyorum" Açıklaması Gündem Oldu!
0
33

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-e50a248b35ecd1c1ea1380b794110a441ef4cec2.jpg

Haber Global'deki Muhabbet Hükümdarı programında Prof. Dr. Barış Erdoğan’ı konuk eden Okan Bayülgen “Z neslinden hiç hazzetmiyorum. Z’nin bir kısmını çok seviyorum. Bir kısmıyla de ölünceye kadar tertipli olarak baş bulmak istiyorum ve Alfa’yı kurtarmak istiyorum” diye konuşunca, reaksiyonlar gecikmedi!

Okan Bayülgen'in son devirde genç nesil ile ilgili söyledikleri bir epey dikkat çekiyor; açık açık aslında söylüyor yeni jenerasyonu sevmediğini...

İşte Influencerlardan sonra sıra Z jenerasyonuna gelmiş ve dün akşam Haber Global'deki Muhabbet Hükümdarı programında tekrar vermiş veriştirmiş...

"Z Nesli'nden hiç hazzetmiyorum" diyen ünlü komedyen, tekrar reaksiyonları üzerine çekmiş!

Prograında Prof. Dr. Barış Erdoğan’ı konuk eden Okan Bayülgen “Z jenerasyonundan hiç hazzetmiyorum. Z’nin bir kısmını çok seviyorum. Bir kısmıyla de ölünceye kadar nizamlı olarak baş bulmak istiyorum ve Alfa’yı kurtarmak istiyorum” diye konuşmuş.

İşte Okan Bey'in bu açıklamasının akabinde gelen birinci yansılar:

twitter.com
Seyreden var mı?

twitter.com
Gündem önemli!

twitter.com
Değişti mi yoksa daima mi böyleydi?

twitter.com
????

twitter.com
Siz ne diyorsunuz Okan Bayülgen'in bu çıkışına?

Gelin konuşalım!

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt