Yaz transfer periyodunda takımına kattığı yıldız futbolcularla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da Teknik Yönetici Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
"Mostafa Mohammed tekrar pahasını bulsun istedik"
Takımda bu kadar ayrılığın olmasına şaşıran Buruk, "Bu kadar ayrılık yaşanmasını ben de beklemiyordum. Mostafa Mohamed tekrar pahasını bulsun istedik. Birebir halde Morutan, Cicaldau..." dedi.
"Hem Icardi hem de Mata için çok güzel şeyler duyduk"
Transferlerde kapsamlı bir tarama yaptıklarını söyleyen Buruk, "Bir şirketle çalışıyoruz. Her yerde tanıdıklarımız var, eski hocalarından bilgiler alıyoruz. Hem Icardi için hem de Mata için çok yeterli şeyler duyduk. Oyunculuklarını tartışmaya gerek yok" sözlerini kullandı.
"Juan Mata'nın biraz mühlete gereksinimi var"
Yeni transferler Juan Mata ve Mauro Icardi'den bahseden Okan Buruk, "İki oyuncuya da birinci olarak fizikî durumlarını sordum. Juan Mata'nın biraz mühlete gereksinimi var lakin Mauro Icardi uygun durumda" ifadelerini kullandı.
"Bize inanılmaz takviye oldular"
Taraftar ile ilgili de görüşlerinden bahseden Buruk, "Taraftarımız 10 kişi kalmış bir grubu son maçta 11 kişi oynattı. Bize inanılmaz takviye oldular. Bu birlikteliği ve bu paylaşımı yanlışsız bir formda biriktirirsek, hayal ettiğimiz şampiyonluk gelecektir" dedi.
"Yusuf Demir, Türk oğlu Türk"
Yeni transfer Yusuf Demir'in yabancı statüsünde olmasından yakınan Buruk, "Yusuf Demir, Türk oğlu Türk. Ailesi Türk, Türkçe konuşuyor lakin buraya yabancı olarak geliyor. Bu kuralın değişmesi gerekiyor" diye konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.