Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okan Karacan: Hastalık sonrası 10 kilo verdim

Okan Karacan: Hastalık sonrası 10 kilo verdim
0
34

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
okan_karacan_hastalik_sonrasi_10_kilo_verdim_1616397941_9197.jpg

Oyuncu Okan Karacan, geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmış ve günlerce hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuşmuştu.

Oyuncu, eşi Zeynep Karacan, oğlu Alican ve kızı Ayşe Naz’la önceki gün City’s Nişantaşı’nda yemek yerken görüntülendi.

hDAAJ_1616395916_6916.jpg

Karacan, uzun zaman sonra ilk kez dışarıya çıktığını söyledi: “Hastalığım sonrası özel bir diyetle 10 kilo daha verdim. Tedavi ile fazla kilolardan kurtuldum.”

3BKCE_1616395929_1697.jpg

Similar threads

Oyuncu Okan Karacan, geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmış ve günlerce hastanede kaldıktan sonra sıhhatine kavuşmuştu. Oyuncu, eşi Zeynep Karacan, oğlu Alican ve kızı Ayşe Naz’la evvelki gün City’s Nişantaşı’nda yemek yerken görüntülendi. Karacan, uzun vakit sonra birinci sefer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Geçtiğimiz sene koronavirüse yakalanan ve günlerce hastaneye kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Okan Karacan aldığı acı haberle yıkıldı. Karacan'ın kayınpederi Hasan Kadıoğlu vefat etti. Oyuncu ve sunucu Okan Karacan, aldığı acı bir haberle yıkıldı. 2014 yılında Zeynep Kadıoğlu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Zayıflama ameliyat olduktan sonra Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, Nişantaşı'nda görüntülendi. HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR Son dönemde sağlık sorunları ve verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, Nişantaşı'nda mısır yerken objektiflere yansıdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt