Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okan kimin eşine göz koydu?

Okan kimin eşine göz koydu?
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Okan kimin eşine göz koydu? 1548619621 1548619621 okankiminesinegozkoydu5c4e0f6a1c8fdokankiminesinegozkoydu5c4e0f6a1c8fd http:wwwinternethabercomimagesnews28488 Okan Bayülgen mutluluğu ekranlarda fazla sık görmeye alıştığımız bir ünlünün eski eşine göz koydu! Okan Bayülgen mutluluğu Osmantan Erkır'ın eski eşi Sevimli Ediger'de buldu Bayülgen, “O evlenebileceğim bir bayan Yanında fazla huzurluyum dedi Disco Kralı adlı televizyon programı ve NTV'de yayınlanan 'Bu Sizi İlgilendiriyor' adlı tartışma programı ile ekranlara tekrar dönüş yapan Okan Bayülgen medyatik aşklardan sonradan mutluluğu, Osmantan Erkır'ın eski eşi Şirin Ediger'de buldu Son sevgilisiyle fazla huzurlu olduğunu gösteren Bayülgen şunları söyledi: Şirin evlenebileceğim bir kadın Ben bu işi üç kere daha evvelden yapmış bir insanım ama Sevimli’de bunu yakaladım Evlenebileceğimi söyleyebilirim, yalnız bana katlanabilecek insanı bulmak zor Haftada iki program yapan, 5 günü gece yaşayan bir insanım, herkes buna katlanamazÖnceki gün Ortaköy'de motosiklete binerken rastladığımız Okan ve Şirin Ediger objektiflerden bu kez kaçmadı GÜLÜMSEMEKLE YETİNDİ id Şirin bayan gazetecilerin İlişkiniz nasıl gidiyor?sorusunu yanıtlamadı Ediger muhabirlere sadece gülümsemekle yetindi internethaber  

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt