Okan'ın pabucu dama yıldızı parlayan degaje Ayça şöhretinin Okan Bayülgen ile bi bağlantısı olmadığını belirtti 'OKAN'LA BİRARAYA GELMEM ZOR!' 1548632351 1548632351 okaninpabucudama5c4e412793e3eokaninpabucudama5c4e412793e3e http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberayca09mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg UZUN BİR ARADAN SONRADAN YENİ SİNGLE'I 'BİLMECE' İLE MÜZİK DÜNYASINA DÖNÜŞ YAPAN AYÇA TEKİNDOR, KATILDIĞI BİR RADYO PROGRAMINDA; MEŞHUR ŞOV YAPAN OKAN BAYÜLGEN'E DUYDUGU ÖZLEMİ DİLE GETİRDİ 6 YILDIR GÖRMEDİM 'Zaga döneminde Okan Bayülgen ile geçirdiğim zamanlar en güzel günlerimdi' diyen Tekindor; 'Okan'la her tarafta bir projede yer alacak mısınız?' sorusunu ise 'Artık çok zor' diye yanıtladı Tekindor, Okan Bayülgen'le altı yıldır bağlı yana gelmediklerini de hatırlattı Yeni single'ına gelen tepkilerden çok mutlu olduğunu bildiren genç şarkıcı, 'Ben albümlerim olmadan evvel şöhreti yakalamıştım Tanınmamdaki en önemli etken filmleri oldu' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.