Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okay Karacan Paylaştı: Cem Bölükbaşı 11 Yıl Önce Programda 'F1'de Türk Takımıyla Yarışmak İstiyorum' Dedi

Okay Karacan Paylaştı: Cem Bölükbaşı 11 Yıl Önce Programda 'F1'de Türk Takımıyla Yarışmak İstiyorum' Dedi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-af52c841fad331c0ee890a2817e42b0bddb4b6e4.jpg

Gelecek sezon Formula 2’de yarışacağını duyuran Cem Bölükbaşı bizleri gururlandırırken, E-spor'dan başlayan hikayesi ile gerçek Formula yarışlarına geçerek de dünyada bir ilki başardı. Cem Bölükbaşı'nın 11 yıl önce katıldığı Formula 1 Kulübü programdaki görüntülerini ise Okay Karacan paylaştı. O programda Cem Bölükbaşı, 'F1'de Türk takımıyla yarışmak istiyorum' diyor. İşte o anlar...

Similar threads

Başarılı yarış pilotu Cem Bölükbaşı, FIA Formula 2 Şampiyonası’nda yarışacak ilk Türk yarış pilotu olarak tarihe geçiyor. e-Spor dünyasından gerçek Formula yarışlarına geçen hikayesiyle dünyada bir ilk olan Cem Bölükbaşı, 2022 sezonunda Formula 2'de mücadele edeceğini açıkladı. Sürecin çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Motorsporlarının zirve noktası olarak kabul gören Formula 1, bugüne kadar yalnızca bir tek Türk pilota misafirlik etti. Günümüzde simülasyon yarışçılığıyla ilgilenen Türk-İngiliz Jason Tahsincioğlu, 2005 yılında Jordan Grand Prix’inden Toyota TF105 aracını kullanarak Formula 1 aracı kullanan ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Dünyanın en çok izlenen motor sporları organizasyonu Formula 1’in espor serisinde büyük heyecan başlıyor. Milyonlarca kişi tarafından takip edilen organizasyonda tek Türk pilot ve Red Bull Racing Esports sporcusu Cem Bölükbaşı, ikinci sezonunu yaşayacak. Scuderia Toro Rosso Esports takımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt