Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

OKS birincisinin Gül sevinci

OKS birincisinin Gül sevinci
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
OKS birincisinin Gül sevinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kars Valiliği'ni ziyaret etti Burada Gül'e takdim edilen OKS birincisi Gül'e, Birinci olacağımı biliyordum, ödülümü sizden alacağımı bilmiyordumdedi Kars Havaalanı'ndan valiliğe Vali Mehmet Ufuk Erden ile geçen Gül, merasim kıtasını selamladı Vali Erden, Cumhurbaşkanı Gül'e kök boyası kilim hediye etti Erden sonra Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) birincilerinden Mertcan Arslanoğlu'nu, Gül'e ibraz etti Arslanoğlu, tüm soruları içten yanıtladığı için birinci olacağını tahmin ettiğini açıklama etti Gül de Arslanoğlu'nun başarısının herkese misal olmasını istedi ve dizüstü bilgisayar hediye etti Arslanoğlu, ''Birinci olacağımı biliyordum ama ödülümü sizden alacağımı bilmiyordum'' dedi Cumhurbaşkanı Gül, Arslanoğlu ve ailesiyle Erden'in makamında hatıra fotoğrafı da çektirdi Cumhurbaşkanı Gül, ziyaretinin basına kapalı bölümünde Vali Erden ve diğer yetkililerden kısa toplantı aldı haber7com  

858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt