Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öksürüğe Birebir İyi Gelen Tarif

Öksürüğe Birebir İyi Gelen Tarif

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öksürüğe Birebir İyi Gelen Tarif Tarifi İçin Malzemeler

*3 tatlı kaşığı süzme bal
*1 tatlı kaşığı karabiber
*Yarım limon suyu
*4 kaşık içilecek sabah 4 uyumadan öncede 4 kaşık
*1 çay bardağı sıcağa yakın ılık su (içine karıştırmayın)su ayrı içilecek önce su içilecek

Öksürüğe Birebir İyi Gelen Tarif Tarifi Yapılışı Öncelikle bu tarif için Ebru hanıma çok teşekkür ediyorum
Ben yaptım çok faydasını gördüm bende bu kış ayında öksürük kaçınılmaz olmuş dedim ve bu tarifi tekrar hatırlatmak istedim çok faydalı gerçekten
Tüm bu malzemeleri güzelce karıştırın 2 dakika kadar karıştırın ilaç hazır
Şimdi nasıl kullanmaya geldi sıra yemeklerden önce bir bardak sıcağa yakın ılık su içilir, sonra 4 tatlı kaşığına kadar bu karışım içilebilir ,10 dakika sonra yemeğini yedirin akşamda uyumadan önce yine önce ılık su içirin sonra taze yapın karışımı
İçirin mışıl mışıl bir uyku uyuyacaktır inanın ben bu tarifleri deneyip yazıyorum ben bu akşam yapmayacaktım çocuğum yap içeyim dedi ,dün akşam rahat uyuduğu için öbür yayınladığım tariflerle beraber yapıldığında gerçekten çok etkili yeter ki içecek kişinin bu içindeki malzemelere alerjisi olmasın
Çocuğunuzun burnu tıkalıysa
1 çay kaşığı iri tuz
Yarım çay bardağı su
Güzelce karıştırın herkesin evinde burun spreyi vardır onu dökün içine tuzlu suyu koyun ve günde 4 defa yapın hiç bir zararı yok her gün taze yapın ve kulanın çok rahat uyuyacak
Tüm hastalara
RAB im şifa versin

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt