öksürük öksürük nasıl geçer öksürük tedavisi bötkisel öksürük tedavisi bilgileri burada arkadaşlar SELAMMMMMM MELEKLERİMMMMM Kış geldiği vakit biz annelerin korkulu rüyasıdır çocuklarımızda ama öksürük Kızım öksürmeye başladığı süre yaptığım ve faydasını gördüğüm birkaç bişi uyarlamak istiyorum; 1548781340 1548781340 oksuruk5c50872127e04oksuruk5c50872127e04 oksuruk5c50872127e04 11 akarsu bardağı pekmezin içine 1yemek kaşığı tereyağ koyuyorum ve ocakta kısık ateşte tereyağı eriyoİçine 1fiske zencefil ve 1 fiske karabiber koyuyorum Sabahtan aç karna ve yatmadan evvel 1 tatlı kaşığı içiriyorum 2Akşam yatmadan evvel;1 kasenin içine biraz kekik yağı,biraz elma yağı,biraz acı badem yağı,birazcık hardal yağı,birazcık arı zeytin yağı ve azda viks koyup hepsini harmanlıyorum Kızımın göğsüne,sırtına ayaklarının altına,diz kapaklarını altına sürüp bağrına ve sırtna steç koyup yatırıyorum gece terlerse anında giysi değişimi yapıyorum Ve Allahın izniyle sabaha bişi kalmaz 3Yine öksürdüğü süre yaptığım öteki şey akşam yatmadan;1 tatlı kaşığı balın içine yarım asprini dövüp toz halinde koyuyorum(kızım 25 aylık olduğu için asprini az koyuyorum,eğer çocuğunuz büyükse 1 tanede koyabilirsiniz) Bağrına sürüp streçle kapatıyorum bu operasyon balgam söktürüyooo SELAMLAMA VE DUA İLE