Oktay Kaynarca Adanalılardan Özür Diledi ADANALILAR'DAN ÖZÜR DİLEDİ? 1548620953 1548620953 oktaykaynarcaadanalilardanozurdiledi5c4e149cd91cfoktaykaynarcaadanalilardanozurdiledi5c4e149cd91cf http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberoktaykaynarca23kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg IZLENME ORANI REKORLARI KIRAN ADANALI DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARINDAN OKTAY KAYNARCA, NIÇIN 'ADANALI'LAR BENİ AFFETSİN' DEDİ Mehmet Akif Alakurt ve Selin Demiratar ile birlikte başrolünü paylaştığı 'Adanalı' dizisiyle ekranlara gelen Oktay Kaynarca, rolü için 10 kilo almış 'Adanalı olduğu için kilo almam gerekti 10 kilo fazlam var Bu kiloları dizi içinde vereceğiz' diyen Oktay Kaynarca, dizi için uzattığı bıyıkları nedeniyle de garip tepkiler aldığını söyledi MilliyetTelevizyon'un haberine göre, senaryonun fazla şirin olduğunu ve okurken çok güldüğünü söyleyen Oktay Kaynarca, 'Benim hoşuma gidiyorsa insanların da hoşuna gidecektir, diye düşündüm Dediğimiz oldu ve dizi yayınlanmadan önce 'Halkımı tanırım ve bu işi seyredecekler birinci olacak' dedim ve oldu Benim değil, bütün ekibin başarısı' diye konuştu giderken Adanalı Yavuz isimli bir başkomiseri oynayan Oktay Kaynarca, karakterin şivesini de tam oturtamadığını belirterek, 'Adanalı tınıları vurguları kulağımda lakin tam oturttum diyemem Doğu'ya çok hakimim bu yüzden bazen aksan kayıyor Toparlamaya çalışıyorum bu yüzden Adanalılar beni affetsinler, elimden geldiğince sahici yapmaya çalışıyorum ve gittikçe iyi olacak Adana dilini araştırıyorum' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.