Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oktay Kaynarca son noktayı koydu! 'Bunları konuşmayı doğru bulmuyorum'

Oktay Kaynarca son noktayı koydu! 'Bunları konuşmayı doğru bulmuyorum'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
oktay_kaynarca_son_noktayi_koydu_bunlari_konusmayi_dogru_bulmuyorum_1638599100_1192.jpg

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Oktay Kaynarca, önceki gün gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

"Kurtlar Vadisi" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizilerindeki başarılı oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz gün Etiler'de iş insanı Medet Anlı ile bir araya geldi.

7o8J3_1638598961_5863.jpg

"YATIRIMLARIMIZ HAYALLERİMİZDİR"

Yatırım konusunda bilgi alışverişinde bulunan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Alkış toplayan oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Kaynarca, muhabirlerin "Kazandığınızı ne gibi yatırımlarda değerlendiriyorsunuz?" sorusunu şu şekilde cevapladı:

"Ben para, pul işlerini oldum olası konuşmayı hem sevmiyor hem de doğru bulmuyorum. Herkes gibi benimde yatırımlarım var elbet ama bunlar bende kalsın. Bizim sermayemiz de yatırımlarımız da hayallerimizdir.''

1LXgw_1638598978_0956.jpg

Similar threads

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Oktay Kaynarca, evvelki gün gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. "Kurtlar Vadisi" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizilerindeki başarılı oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rol arkadaşı Naz Elmas'ın düğününe neden katılamadığını açıkladı. Ünlü oyuncu Naz Elmas geçtiğimiz günlerde iş adamı Erol Özmandıracı ile hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Kaynarca, Eşkıya Yerküreye Hükümdar Olmaz serisindeki rol arkadaşı Naz Elmas'ın düğününe neden katılamadığını açıkladı. Ünlü oyuncu Naz Elmas geçtiğimiz günlerde iş adamı Erol Özmandıracı ile hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
"Kurtlar Vadisi", "Adanalı" ve son olarak "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi birbirinden başarılı yapımlarla adından söz ettiren Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde Bodrum Cennet Koyu'nda bir otelin yaza merhaba partisinde objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ekranların aranan yüzü usta oyuncu Oktay Kaynarca, giysi kesimine giriş yaparak herkesi şaşırtmıştı. Kaynarca, yeni televizyon projesinin de muştusunu verdi. Oktay Kaynarca, son olarak ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıktı. Dizide hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt