Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oktay Kaynarca'dan hayranlarını sevindiren açıklama: Dönüyorum

Oktay Kaynarca'dan hayranlarını sevindiren açıklama: Dönüyorum
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oktay_kaynarcadan_hayranlarini_sevindiren_aciklama_donuyorum_1639722970_9544.jpg

Ekranların aranan yüzü usta oyuncu Oktay Kaynarca, giysi kesimine giriş yaparak herkesi şaşırtmıştı. Kaynarca, yeni televizyon projesinin de muştusunu verdi.

Oktay Kaynarca, son olarak ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıktı. Dizide hayat verdiği Hızır Çakırbeyli karakteriyle gönüllere taht kuran Oktay Kaynarca, dizinin final yapmasının akabinde yeni proje çalışmalarına başladı.

Hayranları ünlü oyuncunun yeni dönemde hangi projede rol alacağını merak ederken Oktay Kaynarca'dan bomba bir atak geldi. Karizmatik oyuncu Oktay Kaynarca, giysi bölümüne giriş yaptı ve böylelikle oyunculukla yetinmeyip ticarete atılan ünlüler kervanına katıldı.

"Yapılan kesimlerden hudutlu sayıda ürettik. O yüzden benim için çok değerli" diyen Kaynarca, yeni televizyon projesinin de muştusunu verdi: "Eylül ayında seyirci ile buluşacağım."

Gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna karşılık veren oyuncu, "Şu an için kimse yok lakin dua edin" dedi. Davetlilerden Mehmet Aslantuğ, "Oktay'ın dizaynları ona çok yakışan çizgilerle buluştu" diye yorum yaptı. 

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt