Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

okul başkanlığı

okul başkanlığı
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
mektep başkanlığı ya ben okul başkanı edinmek istiyorum 7sınıftayım ama 8sınıflar fazla gıcıklar hiçbirinide sevmiyorum başkanlık benim hakkım haberdar değiler onların işleri güçleri hava atmak  

Similar threads

eee bende eksik deilim azdır beni azdırbenicom azdir beni video kızı azdır oyunu azdırbeni yaz tatilinin en hoş günleriydi geziyodum,oyun oynuyodum ve dedikoduları alıyodum nese yaz böyle geçmeye devam ediyordu 1 ay sonra mektep açılacektı benim okulum çok uzaktıdoğrusu bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Bir Eğitim Masalı (lütfen okuyun) BİR EĞİTİM MASALI Masalımızın baş rollerini beş kahraman paylaşıyor Kahramanlarımız, üstünde “mektep yazar binaya devam etmek, onunla ilgilenmek, onda sorumluluk edinmek ve onu yönetmek gibi öbür rollere sahipler Kahramanlarımız, yaşadıkları ile ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
mektep öncesi beslenme egitimi okulöncesinde beslenme okul öncesi gıda mektep öncesinde MEKTEP ÖNCESİ DÖNEMDE BESIN ALIŞKANLIĞI KAZANMADA ÖĞRETMENİN ROLÜ OBOZİTE: Bebeklik ve çocukluk çağı şişmanlığından korunmak için, hayat boyu sürecek sağlığın temelinin atıldığı hamilelik döneminden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Okulda Kuvvet Olunca Öğretmenler Ne Yapıyor? hoca şiddeti okullarda baskı makale öğretmenler bizim için ne yapıyorlar Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yaptığı araştırmaya kadar, Okulların çoğunluğunun yaşanacak bir şiddet olayı karşı nasıl müdahale edeceklerine dair bir planlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
10 Sene Marşı'nı okutun genelgesi İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında Atatürk'ün 10 Sene Nutku, Atatürk'ün bireysel özellikleri, kadının toplumdaki yeri konularının yer almadığı ortaya çıktı Öğretmenlerden gelen şikayet üzerine, Ulusal Eğitim Bakanlığı bir genelge ekinde kitapta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt