Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okul Bitmeden Teklif Etmeyi Düşünoyurum lakin İşler Karıştı Destek.

Okul Bitmeden Teklif Etmeyi Düşünoyurum lakin İşler Karıştı Destek.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar sene başından beri aynı sınıfta olğumuz biz kızı seviyorumKızla cok göz göze gelmeler felan oldu utanaçlık felan yüzünden daima gözümü ayırıdım hiç yaklaşamazdım kıza yannda konu bulamazdım muhabbet felan arklar sayesinde felan onlar gittiğinde onun ortamına felan böylece gidiodum sonra öğretmen yer ayarladıgında kızı yanıma koydu iyidi o zamanlar lakin öneri edememiştim yan sonrada yerler değişince felan 2 yabancı gibi olduk bağlı hiç konuşmamazlık felan deil yaklasamadım hiç yanına ellerim titrior kalp atısım hızlanıor felan mektep bitene dek önerge etttim ettim sonra hiç edemem göremem yeniden bunun böyle olmasını istemiyorum birincil kere bir kıza öneri edicem nasıl edicem 1 sorun bu 2si ise ağustos eylül ayaları gibi diğer şehire taşınabiliriz ne yapmam lüzum ama tasıncagmız şehirle burası trenle 35 saat felan otobüsle 2 felan yani cok da uzak deil bu aşkı platonik olarak son vermek istemiorumAma nasıl önerge edeceğimide bilmiyorum takviye ederseniz kızı utandırmıyacak sözlerle felan etmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt