Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Fıkraları Kısa

Okul Fıkraları Kısa

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kısa Okul Fıkraları
En komik okul fıkraları
kısa gülünç okul fıkraları

2kere2 4eder

temelin oğlu matematikten 0 alıroğluna sorar oğlum hoca ne sordu 2kere 2 kaçeder dedi ben 7eder dedim temelde oğlum 2kere2 4 eder bilemedin 5 bilemedin 6 eder 7 nerden çıktı?

Ahlak Dersi
Ufak Salamon, okuldan iki gözü iki çesme dönmüstü Babası, niye
agladigini sorunca hiçkira hiçkira cevap verdi :

Öğretmen ahlak nedir diye sordu, bilemediğim için bana sifir verdi

İyi etmis Öğreneydin dedi babasi Gel sana anlatayim, dinle Mesela, bir müsteri geldi dükkana, mal aldi Bu Vesileyle de içi para dolu cüzdanini unuttu Iste ahlak burada baslar Bu cüzdani ne yapacagim ? Yalniz kendime mi saklayacağim yoksa ortagimla mı paylaşacağım ?

Sayılar yalan söylemez
Hoca matematik dersinde:
Çocuklar, dedi, sayılar katiyen yalan söylemez Mesela bir adam bir tarlayı, on iki günde sürerse, on iki adam bir günde sürebilir Buna aynı bir misal de siz bulun bakalım
Öğrencilerden biri kıs kıs gülerek parmağını kaldırdı:
Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçiyorsa, altı vapur bir günde, yüz kırk vapur bir saatte geçer

Kral Öğretmeni Görmemiş
Bir gün hoca sınıfta uyuyakalmıştı, uyanınca hatasını örtmek için ufak bir yalan uydurur,
Rüzgârlar ülkesinin Kralı ile randevum vardı der
Ertesi günü bir öğrenci uyuyunca hoca sopa ile uyandırdı ve Sınıfta uyumaya nasıl yiğitlik edersins diye sorunca:
Öğrenci: Benim de rüyalar ülkesi Kralı ile randevum vardı der
Öğretmen: Pekâlâ kral ne söyledi diye sorunca
Öğrenci: Kral ben sizin öğretmeninizi dün hiç görmedim dedi *

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt