Kısa Okul Fıkraları
En komik okul fıkraları
kısa komik okul fıkraları
2kere2 4eder
temelin oğlu matematikten 0 alıroğluna sorar oğlum oğretmen ne sordu 2kere 2 kaceder dedi ben 7eder dedim temelde oğlum 2kere2 4 eder bilemedin 5 bilemedin 6 eder 7 nerden cıktı?
Ahlak Dersi
Kucuk Salamon, okuldan iki gozu iki cesme donmustu Babası, niye
agladigini sorunca hickira hickira cevap verdi :
Oğretmen ahlak nedir diye sordu, bilemediğim icin bana sifir verdi
İyi etmis Oğreneydin dedi babasi Gel sana anlatayim, dinle Mesela, bir musteri geldi dukkana, mal aldi Giderken de ici para dolu cuzdanini unuttu Iste ahlak burada baslar Bu cuzdani ne yapacagim ? Yalniz kendime mi saklayacağim yoksa ortagimla mı paylaşacağım ?
Sayılar yalan soylemez
Oğretmen matematik dersinde:
Cocuklar, dedi, sayılar asla yalan soylemez Orneğin bir adam bir tarlayı, on iki gunde surerse, on iki adam bir gunde surebilir Buna benzer bir ornek de siz bulun bakalım
Oğrencilerden biri kıs kıs gulerek parmağını kaldırdı:
Orneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı gunde geciyorsa, altı vapur bir gunde, yuz kırk vapur bir saatte gecer
Kral Oğretmeni Gormemiş
Bir gun oğretmen sınıfta uyuyakalmıştı, uyanınca hatasını ortmek icin kucuk bir yalan uydurur,
Ruzgarlar ulkesinin Kralı ile randevum vardı der
Ertesi gunu bir oğrenci uyuyunca oğretmen sopa ile uyandırdı ve Sınıfta uyumaya nasıl cesaret edersins diye sorunca:
Oğrenci: Benim de ruyalar ulkesi Kralı ile randevum vardı der
Oğretmen: Pekala kral ne soyledi diye sorunca
Oğrenci: Kral ben sizin oğretmeninizi dun hic gormedim dedi
En komik okul fıkraları
kısa komik okul fıkraları
2kere2 4eder
temelin oğlu matematikten 0 alıroğluna sorar oğlum oğretmen ne sordu 2kere 2 kaceder dedi ben 7eder dedim temelde oğlum 2kere2 4 eder bilemedin 5 bilemedin 6 eder 7 nerden cıktı?
Ahlak Dersi
Kucuk Salamon, okuldan iki gozu iki cesme donmustu Babası, niye
agladigini sorunca hickira hickira cevap verdi :
Oğretmen ahlak nedir diye sordu, bilemediğim icin bana sifir verdi
İyi etmis Oğreneydin dedi babasi Gel sana anlatayim, dinle Mesela, bir musteri geldi dukkana, mal aldi Giderken de ici para dolu cuzdanini unuttu Iste ahlak burada baslar Bu cuzdani ne yapacagim ? Yalniz kendime mi saklayacağim yoksa ortagimla mı paylaşacağım ?
Sayılar yalan soylemez
Oğretmen matematik dersinde:
Cocuklar, dedi, sayılar asla yalan soylemez Orneğin bir adam bir tarlayı, on iki gunde surerse, on iki adam bir gunde surebilir Buna benzer bir ornek de siz bulun bakalım
Oğrencilerden biri kıs kıs gulerek parmağını kaldırdı:
Orneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı gunde geciyorsa, altı vapur bir gunde, yuz kırk vapur bir saatte gecer
Kral Oğretmeni Gormemiş
Bir gun oğretmen sınıfta uyuyakalmıştı, uyanınca hatasını ortmek icin kucuk bir yalan uydurur,
Ruzgarlar ulkesinin Kralı ile randevum vardı der
Ertesi gunu bir oğrenci uyuyunca oğretmen sopa ile uyandırdı ve Sınıfta uyumaya nasıl cesaret edersins diye sorunca:
Oğrenci: Benim de ruyalar ulkesi Kralı ile randevum vardı der
Oğretmen: Pekala kral ne soyledi diye sorunca
Oğrenci: Kral ben sizin oğretmeninizi dun hic gormedim dedi