Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Oncesi Cumle Tamamlama Testi

0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cumle Tamamlama Testi Okul Oncesi

En sevdiğim insan dir
En beğendiğim renk dir
En sevdiğim yemek dir
En severek calıştığım faaliyet dir
Benim annem cok dir
Bir tane olmasını isterdim
Arkadaşlarımla isterdim
Annemin beni ya goturmesini isterdim
Ben cok yım
Okulda yı sevmiyorum
Oğretmenimin olmasını isterdim
Buyuduğum zaman olacağım
Annemin bana almasını isterdim
Ataturk bizi mış
Yemek yedikten sonra yaparızderiz
En sevdiğim oyuncağım dır
Ben ruyamda gordum
Ben okula geldiğimde diyorumyapıyorum
Tuvaletten sonra yapıyoruz
Benim oğretmenim cok dır

alıntı

Similar threads

Okul Öncesi Tümce Tamamlama Testi Tümce Bitirme Testi Mektep Öncesi En sevdiğim insan dir En beğendiğim renk dir En sevdiğim yemek dir En severek çalıştığım etkinlik dir Benim annem çok dir Bir tane olmasını isterdim Arkadaşlarımla isterdim Annemin beni ya götürmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
Okul Oncesi Hikaye Tamamlama ornekleri Birkac hikaye tamamlama orneği; SAATLER Emircan, saatleri cok ilginc buluyorduEvlerindeki masa saati ve duvar saatine bakar, akrebin yelkovanın ve saniyeyi gosteren cubuğun hareketlerini ilgi ile izlerdiSaatten cıkan tık tık tık seslerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
okulda nasıl daha başarılı olurum Okul Başarısını Artırmanın YollarıBaşarılı Oğrenci Olmanın Yolları Nelerdir Amaclarınızı Belirleyin Başarı icin, oğrencinin hayattan ne beklediğini amacının ne olduğunu bilmesi gerekir Başarılı olmanın tek ve mutlak olcusu iyi bir universiteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Tiyatro skeci kavramı cok geniştir Ne ile ilgiili skec aradığınızı belirtmediğinizden aşağıda genel konulara hitap eden bir kac skec vermeye calıştım ANNELER GUNU Sınıf ortamı Teneffuste olan oğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar On sırada oturan iki kız oğrenci kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
anneler gunu piyesi Anneler Gunu piyesleri, Anneler gunu hakkında piyesler ANNELER GUNU’YLE İLGİLİ PİYES imagesannelergunuileilgilipiyesler5ad20cc582b3e Sınıf ortamı Teneffuste olan oğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar On sırada oturan iki kız oğrenci kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt