Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Öncesi Eğitim Günlük ve Yıllık Planlar

Okul Öncesi Eğitim Günlük ve Yıllık Planlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

1) Okul Öncesi Eğitim Programı (3672 Aylık Çocuklar İçin)

2)Okul Öncesi Eğitim Programı (3672 Aylık Çocuklar İçin)Hoca Kılavuz Kitabı 1

3) Mektep Öncesi Eğitim Programı (3672 Aylık Çocuklar İçin) Hoca Kılavuz Kitabı 2 (Etkinlikler)

YILLIK PLANLAR

Minik Yıldızlar Eğitim Seti Yıllık Planlar

Sevimli Çocuklar Eğitim Seti Takvim Planlar

Gülücük Eğitim Seti Takvim Planlar

GÜNLÜK PLANLAR

Minik Yıldızlar Eğitim Seti Günlük Planlar

Sevimli Çocuklar Eğitim Seti Jurnal Planlar

Gülücük Eğitim Seti Günlük Planlar *

Similar threads

1 Antre Günümüzde okul öncesi eğitim kurumlarının önemi anında herkes kadar kabul edilmektedir Fakat, okul öncesi eğitim kurumlarının işlevini, çalışan annelerin çocuklarını bıraktıkları bir çeşitlilik bakım kurumu gibi değerlendirerek anlatmak doğru değildir Anneler çalışsın veya çalışmasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
20192019 anasınıfı mektep öncesi jurnal planlar nelerdir lütfen destek edin Cevap: 2019 2019 anasınıfı günlük planlar 20192019 anasınıfı okul öncesi jurnal planlar neler altında verdiğimiz lik yarmıyla aradığınız bilgiye ulaşabilirsiniz 20192019 Okul Öncesi (Belli Başlı Sınıfları) Yıllık ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Türkiye ’de son 5 yıldır mektep öncesi eğitimi konusunda manâlı gelişmeler olduğunu belirterek, “Daha önce yüzde 5 ’lerde olan okul öncesi eğitim oranı acilen seviyeye geldi Bu, Türkiye ’nin gelişimi açısından çok önemlidir Gelişmiş ülkelerde olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
okul öncesi çocuklarda eğitim mektep öncesi eğitim nedir mektep öncesi eğitiminin önemi Okulöncesi dönem çocuğun somut ve zihinsel gelişiminin en çabuk olduğu yıllar olarak kabul edilmektedir Bunun yanına okulöncesi dönemin çocuğun duygusal ve sosyal gelişimi ile kişiliğinin oluşumunda en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
2010 yılı Okul öncesi ve birinci sınıfların eğitim öğretime hazırlanması Eğitim ve öğretim 2010 yılında okul öncesi ve 1nci sınıfların okula uyumları konulu Genelge ve Ekleri yayınlandı Çocuk Yuvası, anasınıfı,başvuru sınıfları ile ilköğretim okulu birinci sınıfa başlayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,506Konular
983,088Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt