Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Öncesi Eğitim Yaşı Değiştimi

Okul Öncesi Eğitim Yaşı Değiştimi
0
85

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Okul Öncesi Eğitim Yaşı Değişikliği

Mektep Öncesi Eğitim Yaşı Değişti

6072 aylık çocuklara ibaresi, 6066 ay arası çocuklara olarak değiştirildiMilli Eğitim Bakanlığı, Mektep Öncesi Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde değişikliklere gitti Buna tarafından yönetmelikteki 6072 aylık çocuklara' ibaresi, '6066 ay arası çocuklara olarak değiştirildi

Devlete Ait Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren değişiklikte, anaokulu, 3766 ay arası çocukların eğitimi amacıyla açılan okul, asıl sınıfı ise 4866 ay arası çocukların eğitimi amacıyla eğitim kurumları bünyesinde açılan derslik olarak değiştirildiUygulama sınıfı ise 3766 ay arası çocukların eğitimi amacıyla okul öncesi eğitimle ilgili program uygulayan mesleki ve teknik öğretim kurumları bünyesinde açılan sınıf olarak tanımlandıBuna kadar başlıca sınıflarına, kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 48 ayını dolduran ve 66 ayını doldurmayan çocuklar kaydedilecek *

Similar threads

6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bir Takım Kanunlarda Değişim Yapılmasına Dair Kanun ile gerekli eğitim süresinin 8 yıldan 12 yıla çıkarıldığı ve bazı yeni uygulamaların gündeme geldiğini anımsatan Dinçer, yeni uygulamaların daha etkili ve bereketli bir şekilde yürütülmesini temin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Çocuğum Bu Yıl Okula Başlayacakmı 2019 Çocuğum Ne Vakit Okula Başlayacak Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), 20192019 eğitim ve öğretim yılı için 30 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan bütün çocukların mektep kayıt işlemlerinin eokul sistemi üzerinden merkezi olarak yapılmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Okula Başlangıç Yaşı Kaç 20192019 eğitim ve öğretim yılı için 30 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan bütün çocukların mektep tescil işlemleri emektep sistemi üzerinden merkezi olarak yapıldı Yeni eğitim sistemine tarafından 6066 ay arasındaki çocukların ise velisinin yazılmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Çocuğum Ne Vakit Okula Başlayacak ? Misal olarak verirsek; Eylül ayı itibariyle 54 ayını tamamlayacak olan bir çocuğun adresi tutan iki farklı okulda da okul öncesi eğitim için kaydı yapılmazken ama bu çocuk seneye 2019'ün Eylül ayında gerekli egitime başlangıç yaşı sınırı olan 66 avuç içi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Okula Başlama Yaşı Kac 20192019 eğitim ve oğretim yılı icin 30 Eylul 2019 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan tum cocukların okul kayıt işlemleri eokul sistemi uzerinden merkezi olarak yapıldı Yeni eğitim sistemine gore 6066 ay arasındaki cocukların ise velisinin yazılı isteği ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,944Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt