Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Oncesi Hikaye Kartları

Okul Oncesi Hikaye Kartları
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
hikaye kartları okul oncesi

BUBİNİN CANI COK SIKILIYORDU CEVRESİNDE BİRLİKTE OYNAYA BİLECEĞİ TEK BİR ARKADAŞI BİLE YOKTU

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d1cd2740

BABASINA GİDEREK HİC ARKADAŞI OLMADIĞINI ANLATTI BABASI GULDUPEKİ!DEDİ BEN SANA ŞİMDİ BİR ARKADAŞ BULURUM!

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d1ddc0da

BİR SURE SONRA ELİNDE BİR SAKSIYLA GELDİ SAKSIDA GUZEL BİR CİCEK VARDI ONU BUBİYE VERDİ

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d1ee35fc

CİCEĞİ GOREN BUBİ “BİR CİCEKLE NASIL ARKADAŞ OLABİLİRİM BABACIĞIM DİYE SORDU “BEKLE GORUCEKSİN!DEDİ BABASI

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d1fefeca

BUBİ, SAKSININ ONUNDE DURMUŞ MERAKLA BEKLİYORDU BİR CİCEKLE NASIL OYNANABİLİRDİKİ?

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d2119002

DERKEN BUBİNİN YANINA BİR ARI GELDİ “BAL YAPMAK İCİN BİRAZ CİCEK TOZU ALABİLİRMİYİM? DİYE SORDU “ELBETTE! DEDİ BUBİ SEVİNCLE

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d223920b

TAM BU SIRADA, BİR KELEBEK YAKLAŞTI YANLARINA “CİCEĞİNE KONUP BİRAZ DİNLENEBİLİRMİYİM? DİYEREK BUBİDEN İZİN İSTEDİ “ELBETTE KONABİLİRSİN

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d234c654

CİCEK SAYESİNDE BUBİNİN İKİ ARKADAŞI OLMUŞTU BUBİ, ARKADAŞLARINI COK SEVDİ BİRLİKTE OYUNLAR OYNADILAR

imagesokuloncesihikayekartlari5af98d2455026