Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul Oncesi Yeni Yıl Şarkıları

Okul Oncesi Yeni Yıl Şarkıları
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeni Yıl Şarkıları Okul Ocesi

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl
Bizlere kutlu olsun
Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl
Sizlere mutlu olsun

Eski yıl sona erdi
Yepyeni bir yıl geldi
Bu yıl olsun mutlu bir yıl
Bu yıl olsun hey hey

Kardeşiz biz hepimiz
Bitmesin hic sevgimiz
Aramızda dargınlık yok
Aramızda hey hey

Mutlu olsun insanlar
Mutlu olsun tum evren
Yeni yılda hep birlikte
Yeni yılda hey hey

YENİ YIL

Yeni yıl yeni yıl hoş geldin
neşe getirdin bize
mutluluk verdi bize
yeni yıl yeni yıl hoş geldin

sevgi verdin dunyamıza
barış ver dunyamıza

Similar threads

Okul oncesi yeni yıl şarkıları Okul oncesi yeni yıl şarkı sozleri arıyorsanız minikler icin birbirinden guzel yeni yıl şarkıları bulabilirsiniz sayfamızda Yeni Yıl Şarkıları Okul Ocesi Okul oncesi cocuklar icin birbirinden guzel yeni yıl şarkıları derledikMinikler icin okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Okul oncesi cocuklar icin birbirinden guzel yeni yıl şarkıları derledikMinikler icin okul oncesi kısa yeni yıl şarkılarının sozleri sizlerle imagesokuloncesiyeniyilcocuksarkilari5ad5c88e047bf Yeni Yıl Hoş Geldin Gun gun adım adım Yeni yıla yururuz Yılbaşı gecesinde Neşe sacar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Mektep öncesi yılbaşı şarkıları Okul öncesi yeni yıl şarkı sözleri arıyorsanız minikler için birbirinden hoş yeni yıl şarkıları bulabilirsiniz sayfamızda Yılbaşı Şarkıları Okul Öcesi Mektep öncesi çocuklar için birbirinden hoş yılbaşı şarkıları derledikMinikler için mektep öncesi kısa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Okul öncesi çocuklar için birbirinden hoş yeni yıl şarkıları derledikMinikler için okul öncesi kısa yılbaşı şarkılarının sözleri sizlerle Yeni Yıl Güzel Geldin Gün gün adım adım Yeni yıla yürürüz Yeni Yıl gecesinde Neşe saçar yüzümüz Güzel geldin yeni yıl Ne fazla eğlendik güldük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Çocuklar için yeni yıl şarkıları,yılbaşı şarkıları notalı,okul öncesi yeniyıl şarkıları Yeni Sene (Çocuk Şarkıları) Yılbaşı, yılbaşı, yeni yıl, yeni yıl Bizlere kutlu olsun Yeni Yıl, yeni yıl, yılbaşı, yılbaşı Sizlere mutlu olsun Eski sene sona erdi Yepyeni bir sene geldi Bu sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt