Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okul öncesi yıl sonu programı

Okul öncesi yıl sonu programı
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yıl sonu programı metni
Miniklerin yıl sonu programında sunuş konuşması için minik bir örnek

1 Değerli okul müdürümüz değerli misafirlerimiz anasınıfımızın mezuniyet törenine hoş geldiniz

2 Sizleri ilk kez Yüce Önder Atatürk almak üzere silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına bir dakikalık hürmet duruşuna gösteri ediyorum

3 Konuşmalarını yerine getirmek üzere Mektep Müdürümüz ‘u buraya gösteri ediyorum

4 Şu Anda yaslanın arkanıza geliyorlar karşınıza ,onlar küçük yıldızlar,iri yürekli çocuklar, çalıştılar çabaladılar sizin için roller aldılar Ellerinize baskı sizden bekliyoruz takviye hepinize iyi seyirler sahne arkası onları beklerSiz sayın misafirlerimizi bekletmeden çocuklarımızın “Annemize türküsüyle baş başa bırakıyoruz

5 Bir demet çicektir onlar sevgiyle ve bakımla büyürler, esirgediniz mi azıcık sevginizi, astınız mı? azıcık yüzünüzü hemen soluverirler Evet o güzel çiceklerimizden “Dik dur kardeşim rondunu izliyoruz

6 Bugün bir diğer güzelsiniz çocuklar tüm güzelliklere merhaba,gelecek sizsiniz çocuklar geleceğe merhaba, minik yıldızlarımız sizlere “Hayat Bayram Olsun “ gösterilerini sunacaklar

7 Tüm alkışlar çocuklarımız için alkışlar devam etsin eksilmesin neşemiz Acilen minik yıldızlarımız sizlere “Bir minicik kelekebek rondunu sunacaklar

8 Neşeyle dizildiler mantarlar bu mutlu günde bol beğeni bekliyorlar Minik yıldızlarımız sizlere “Mantarlar rondunu sunacaklar

9 Diploma Töreni

10 Kep Töreni

Sevgili öğrencilerimiz İlköğretim Okulu sizi sevgiyle uğurluyor, hazırlanmış mısınız ?

Geleceğe Merhaba
Haydi kepler havaya

11 Minik yıldızlarımızın sevgi dolu yürekleri ile hazırladıkları gösterimiz burada sona ermiştir Önce fazla emek vererek hazırladıkları bu ziyafet için onlara daha sonra da bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz *

858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt