Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okul Sutu Programı Yeni Tedbirleri

Okul Sutu Programı Yeni Tedbirleri
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesokulsutuprogramiyenitedbirleri5b035775856c2

Okul sutu programında İlk defa ozel okullar da okul sutu programı kapsamına alındıMilli Eğitim Bakanlığı GıdaTarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa hazırlanan, İlimizde Vali Yardımcısı Başkanlığında 20192019 Eğitim Oğretim yılının 2 doneminde pazartesi, carşamba, cuma gunlerinde 200 ml ambalajlı Resmi ve ozel anasınıfları, ilkokulları 123 ve 4 sınıf oğrencilerine dengeli beslenme suretiyle gelişme oranlarının arttırılması ve mevsimsel sut arzı fazlalığının değerlendirilerek uretimde istikrar sağlanması icin Okul Sutu Programı adı altında uzun omurlu kutu sutu ucretsiz dağıtılacaktırHer okulun sut icim zamanı onceden belirlenecek ve İl Okul Sutu Komisyonu tarafından onaylanacak

Similar threads

Okul sütü programında Birincil defa özel okullar da okul sütü programı kapsamına alındıMilli Eğitim Bakanlığı GıdaTarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Durumu Bakanlığınca ortaklaşa hazırlanan, İlimizde Vali Yardımcısı Başkanlığında 20192019 Eğitim Öğretim yılının 2 döneminde pazartesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Oğrencilere Sut dağıtımı ne zaman yapılacak Sut dağıtımı ikinci yarıyıl başıyla başlıyorMilli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ilkoğretim oğrencilerine yonelik sut dağıtım projesine 2 yarıyılla birlikte yeniden başlıyor Okul Sutu Programı'yla ana sınıflar dahil ilkokul oğrencilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Okul sutu ihalesi iptal edildi Okul cağı cocuklarına yonelik sut dağıtım ihalesinde iptal kararı cıktıGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, teklif veren isteklilerden birinin itirazı uzerine Okul sutu ihalesini iptal ettiGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
imagessutonlemleriokullarda5ad8f4f684e4d Gecen sene oğretim yılında hukumetin hem en iyi hem de en cok tartışılan uygulamalarından biri de okullardaki sut dağıtımı projesiydi Ozellikle bazı cocuklarda ortaya cıkan dutyarlılık sutler bozuk mu duşuncesine kadar ilerlemiş, hukumet zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
imageslisebakaloryaprograminedir5af9d6f7cc9ec Liselere Bakalorya Programı Bakanlıkca hazırlanan eğitim programları esas alınarak ozel eğitim gerektiren oğrencilere ilgi, istek, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) hazırlanacak Programlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt