Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

okul ve sevgili ne yapmalıyım?

okul ve sevgili ne yapmalıyım?
0
179

Similar threads

merhaba arkadaslar 13,12,2008 den beri yürüttügüm bi ilişkim varKız arkadasım ögretmen oldu ve suan bir dershanede calısıyorBende okuyamadım kendi işimi kurmaya calısıyorum suan kızın annesi beni istemiyorKız arkadasım beni seviyor bende onu seviyorum ve işler çıkmaza girdiAnnesinin doldurması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Lise 1 e geçtim yaz tatilinde benimde bir sevgilim olsun istiyorum ama tanıdığım kızlarla konuşmaya yiğitlik edemiyorum 7sınıfa geçmiş benden 2 yaş küçük birisi var onu düşünüyorum sırf kızlar için gitara başladım fotoğraf çiziyorum fakat oltaya gelen yok ne yapmalıyım??
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
arkadaşlar benim 2 seneye yayılan bi ilişkim vardı fakat bu iki senede bi 7 ay kız beni bıraktı eski sevgilisine döndü sonra her yerde bana dönmek istedi bende seviyodum doğrusu ve kabul ettim 6 ay falan oldu barştıgımızdan beri ve 3 gün önce bana bi konuda yalan söledigini ögrendim ve son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar forumda yeni sayılırım ilk açacağım başlık olsa gerek bu her neyse konuyu pozitif dağıtmıycam 15 yaşındayım 2 ay süren bir ilişkim oldu daha sonra eski sevgilim yüzünden kızdan terketmek zorunda kaldım eski sevgilimde bana pas vermedi bende her yerde o kıza dönmek yüzsüzlük olur dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba abilerim ablalarım ben Lise 1 ' e geçtim bu yıl ve okulumda bi kız vardı fazla seviyodum kıza açılamadım bu sene ama yani doğrusu veri,akıl seviyemiz benzer olduğunu düşünüyodum ve öylede oldu liseye yatırma puanlarımız tercihlerimiz tıpa tıp benzer fakat öbür okullara gittik ama hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,916Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt