Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okul YGS İzni-Lise son öğrencileri için sınav izni

Okul YGS İzni-Lise son öğrencileri için sınav izni
0
130

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
YGS izni için başvuru,ygs için nasıl müsade alınacak

YGS İzni dilekçe nasıl olacak
ygs izni,ygs için okullar kaçgün müsade veriyor?

Velisi Okula Başvuran YGS Öğrencisine 25 Güne Dek müsade
MEB, Yükseköğretim Geçiş Sınavı ’na (YGS) hazırlanan lise son derslik öğrencilerinin sahte sağlık raporu alarak okuldan izinli sayılmaları yerine velilerinin başvurması halinde toplam 25 güne kadar müsade verilmesini kararlaştırdı

Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), Yükseköğretim Geçiş Sınavı ’na (YGS) hazırlanan lise son derslik öğrencilerinin sahte sıhhat raporu alarak okuldan izinli sayılmaları yerine velilerinin başvurması halinde toplam 25 güne kadar müsade verilmesini kararlaştırdı

Velileri izin verirse lise son sınıfta okuyan öğrenciler 25 gün okula gitmeyebilecek

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ’nun kararına tarafından, öğrenciler 25 günü özürlü almak üzere toplam 45 gün okuldan izinli sayılabilecek 20 günü geçmeyecek şekilde okula “özürsüz devam etmeme hakkı olan öğrenciler, 25 günlük “özürlü işe gelmeme haklarını kullanmak için sağlık raporu elde etmek zorunda kalmayacak, velilerinin imzaları tatmin edici olacak

Sahteciliği önlemek için

MEB yetkilileri, öğrencilerin sahte sağlık raporu almalarının önlenmesi ve çalışmalarında rahatlık temin etmek nedeniyle kararın alındığını açıkladılarcom bütün öğrencilere başarılar diler Öğrenciler, bu haklarını anında kullanmaya başlayabilecek YGS, 27 Mart ’ta, LYS ise 1819 Haziran ve 2526 Haziran ’da beş oturumda yapılacak

Özel Baskı *

858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt