Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okula gelen müfettiş

Okula gelen müfettiş
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Okula gelen müfettiş müfettiş fıkraları 8 sınıftayken okulumuza müfettiş gelmişti Dersimiz Türkçe ve biz hikaye nedir falan onları işliyoruz Ben de sınıfın en gayretli öğrencilerindendim ve sınıf başkanıydım Öğretmenimiz beni fazla severdi, başkan altında, başkan yukarı Neyse biz azıcık konu işledik daha sonra müfettiş soru sormaya başladı Varsayım edin kimi kaldırdıokulagelenmufettis5c5160932d8f1alt Tabiki bendenizi Hikaye nedir diye sordu bana Bende çıt yok Söyliyim diyorum söyleyemiyorum Dondum kaldım resmen Bana aklınca ipucu falan veriyo Ben de içimden biliyorum da bi de söyleyebilsem diyorum Neyse başka biri parmak kaldırdı, yanıt verdi O günden daha sonra hoca eski hoca değildi Benim yüzüme bile bakmadı ve her derste bana söz çarpıtmaya başlamıştı Hem beni çekemeyenler de mutlu oldularO günlerde çok üzülmüştüm  

858,496Konular
981,716Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt