Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okula kayıt yaşı kaç?

Okula kayıt yaşı kaç?
0
152

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Okula tescil yaşı kaç?

Ulusal Eğitim Bakanlığı okul kayıt yaşı ile ilgili yönetmelikte değiştirme yaparak 66,67 ve 68 aylık çocukların velileriin isteği doğrultusunda mektep kayıtlarının 1 yıl ertelenebilmesi yönünde karar aldı

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğin 15 maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değiştirme şöyle:

“Okul müdürlükleri, yaşça kayıt hakkını elde eden çocuklardan 66, 67 ve 68 aylık olanları, velisinin vereceği dilekçeyle, 69, 70 ve 71 aylık olanları ise ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sıhhat raporuya mektep öncesi eğitime yönlendirebilir veya kayıtlarını bir sene erteleyebilir *

Similar threads

Okula kayıt yaşı kac? imagesokulakayityasikac5ad0f7e1a0278 Milli Eğitim Bakanlığı okul kayıt yaşı ile ilgili yonetmelikte değişiklik yaparak 66,67 ve 68 aylık cocukların velileriin isteği doğrultusunda okul kayıtlarının 1 yıl ertelenebilmesi yonunde karar aldı Resmi Gazetede yayımlanarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
470
6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bir Takım Kanunlarda Değişim Yapılmasına Dair Kanun ile gerekli eğitim süresinin 8 yıldan 12 yıla çıkarıldığı ve bazı yeni uygulamaların gündeme geldiğini anımsatan Dinçer, yeni uygulamaların daha etkili ve bereketli bir şekilde yürütülmesini temin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Okula Başlangıç Yaşı Kaç 20192019 eğitim ve öğretim yılı için 30 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan bütün çocukların mektep tescil işlemleri emektep sistemi üzerinden merkezi olarak yapıldı Yeni eğitim sistemine tarafından 6066 ay arasındaki çocukların ise velisinin yazılmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Milli Eğitim Bakanlığı OkulAile Birliği Yönetmeliği Meb Mektep Aile Birliği Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Niyet, Kapsam, Destek ve Tanımlar Gaye Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, mektepaile birliklerinin kuruluş, işleyiş, tahsis, yetki ve sorumluluklarına ilişkin usul ve esasları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
657 Ünvan Değişikliği, 657 Ünvan Değişikliği maddeleri, 657 Ünvan Değişikliği hakkında 657 GÖREVDE ÇOĞALMA VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına ait kadrolara görevin gerekleri ile liyakat ve kariyer ilkeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt